Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tavaly talicskával tolta a tökeit, az idei halloween azonban csupa rejtély Beckhaméknél

Még az is lehet, hogy a költözés miatt a család nem ünnepel idén.
Miután David Beckham és családja idén elhagyta Amerikát és visszaköltöztek Londonba, valószínűleg teljes más lesz kedvenc ünnepük, a halloween.

Bár Angliában is él a hagyomány, de a londoni ünneplést nem lehet összehasonlítani egy amerikai városéval sem. Idén a sztárpár még neki sem látott a ház díszbe öltöztetéséhez, pedig tavaly ilyenkor David már beszerezte feleségével, Victori Beckhammel a Los Angeles-i őstermelői piacon a tököket.

A sztárpár olyan mennyiségű lámpásnak valót szedett össze múlt évben, hogy rögtön egy talicskát is hozzá kellett tenni a bevásárlólistához. Azt persze nem állítjuk, hogy a futballista egészen hazáig tolta szerzeményeit, amihez láthatólag meg lett volna a kellő lendület, de az autóig biztosan így utaztatta őket.

A brit házaspáron kívül egyébként a sztárvilág apraja és nagyja már lelkesen készül a a csokigyűjtögetős, beöltözős ünnepre, melyekről nem voltak restek fotókat megosztani közösségi oldalaikon:

Viktória svéd koronahercegnő és férje, Dániel herceg kisfia, Oszkár most ismerkedik a tökökkel

Nincsenek megjegyzések