Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megdöbbentő de ezek a színészek az éhezés kapujában állnak!

Súlyos anyagi gondokra panaszkodnak a híres magyar művészek. Van megoldás?
- Nem bírják már tovább, egyre több hazai színész fakad ki siralmas pénzügyi helyzete miatt. A legtöbben arra panaszkodnak, hogy:

- Mivel többen nem társulati tagok, vagy nincs is alkalmazotti státusz a teátrumban, szabadúszóként kénytelenek járni az országot. Ám ez igencsak megnehezíti az életüket, ugyanis ebben az esetben nincs fix fizetésük, csupán fellépésekként kapnak bért.

- Ezen kívül egy jól fizető pénzcsapot is elzártak az idősödő művészek elől.

Nem utolsósorban pedig egy-egy súlyosabb betegségből való kilábalás időszaka is megnehezíti a színészek életét, hiszen a gyógyulás időszaka alatt is alig, vagy egyáltalán nem kapnak fizetést.
Nyertes Zsuzsa nemrégiben mesélt nekünk szűkös anyagi helyzetéről. Elárulta, messze nem megy már úgy a szekér, mint néhány évvel ezelőtt.Úgy érzi, nincs biztonságban. Legalábbis, ami a fizetését illeti. Rengeteget kell dolgoznia ahhoz, hogy el tudja tartania a családját. Borzasztóan elfáradt már, örülne, ha újra egy társulathoz tartozhatna. Emellett a népszerű színésznő a haknik hiányával is küzd. Azt mondja, a neves művészek jócskán háttérbe szorultak a fiatal, felfuttatott sztárokkal szemben.

Gálvölgyi János Zsuzsához hasonlóan arról mesélt, elmúltak azok az idők, amikor rendesen megfizették a színészeket. Azt mondta, hó végén érzi meg igazán a pénz hiányát. A népszerű színész ráadásul nagyon nehéz időszakon van túl. Betegsége miatt több színdarabban le kellett mondania a fellépését.
Rékasi Károly kálváriája több mint egy éve tart már. A lábadozás időszak alatt rengeteg tartozást halmozott fel. Szinte felélte minden tartalékát. Tudja, nincsen könnyű helyzetben, de bízik abban, hogy hamarosan helyre tudja hozni az életét.

Szinte felélte minden tartalékát. Tudja, nincsen könnyű helyzetben, de bízik abban, hogy hamarosan helyre tudja hozni az életét.

Nincsenek megjegyzések