Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Micsoda? Katalin hercegné terhes a harmadik babával?

Már fogadni is lehet arra, pontosan, mikor érkezik a kistestvér.
Már többször is beindult a találgatás, lesz-e harmadik baba a királyi családban, és Katalin terhességéről is többféle hír látott már napvilágot. Főleg, azok után, hogy Vilmos herceg számára 3 gyerek az ideális egy családban, így tényleg lehet reménykedni abban, hogy a pár ismét bevállal egy apróságot.

A világ egyik vezető fogadóirodája annyira biztosra veszi, hogy úton van a következő royal-bébi, hogy már meg is lehet náluk tippelni a kicsi érkezésének időpontját – írj a life.hu.

Jelenleg 4/1-hez fizetnek, ha valaki arra tesz, hogy még idén bővül a királyi család (azért mondjuk az már látszott volna a legutóbbi kanadai kiruccanásukkor Kate-en), míg 3/1-hez esélyt adnak arra, hogy 2018-ban születik meg Vilmosék harmadik gyereke.

„A királyi család kanadai látogatása egyenesen feltüzelte a fogadásokat. Bár kevés esély van arra, hogy idén még öten legyenek, de a következő évre elég jók a kilátások. A királyi család rajongói nagyon szeretnék, ha tovább bővülne a család.” – nyilatkozta a fogadási iroda munkatársa, Jessica Bridge.

Varázsold újjá a bútoraidat ezzel a házi folttisztítóval!

Hatalmas pocakot mutatott Liptai Claudia! És milyen gyönyörű! (fotó)

Ilyennek még nem láthattad Sarka Katát! Hihetetlen, mit visel


Nincsenek megjegyzések