Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagy bajba került Várkonyi Andrea, kemény, ami vele történt

Még Bochkor Gábor sem tudott segíteni rajta!
A csinos műsorvezető teljesen elfeledkezett arról, hogy központi áramszünet lesz az otthonában, így aztán az iskolából hazamenet beállt a garázsba. Az áram pedig épp akkor ment el, a garázsajtó elektromos, Andinak pedig időre kellett mennie. Kétsegbesett üzenetben osztotta meg a rajongóival, hogy mi történt vele...

"Amikor az ember lánya elfelejti, hogy központi áramszünetet hirdettek és reggel az iskolából hazajövet teljes lelkinyugalommal beáll a garázsba mi történik? Hát az, hogy beálltam és két perc múlva elment az áram én meg itthon ülök és nem tudok kijutni a házból kocsival mert a garázsajtó és a külső kapu is elektromos. És időre kellene mennem. És nyilván fogalmam sincs, hogyan kell kézzel kinyitni őket. Ráadásul szakadó esőben. Aaaaaaaa. Ilyen van???? ( Mielőtt teljesen hülyének néznétek: Gábor most épp ugyebár a rádióban dolgozik. Igen, valahogy fel lehet cibálni a garázsajtót, de valamit ki kell rajta akasztani asszem meg vissza, hogy aztán más ne tudja kintről simán felnyitni. A kinti kapuhoz meg kell egy kulcs és szintén vmit kiakasztani, de nem tudom melyik a 100 közül ez a kulcs és mit kell akasztgatni a szakadó esőben. Taxival meg nem tudom megoldani mivel 17 helyre kellene ma rohangásznom és nem Pesten lakunk hanem külvárosban. Hát így.)


Nincsenek megjegyzések