6 dolog, amit tudnunk kell a tökéletes csókról

Csókolózni jó, izgalmas és egészséges. Viszont, ha el akarjuk nyerni a kiválasztottunk kegyeit, akkor érdemes a legjobb formánkat hozni. Most eláruljuk, hogyan lehet igazán perzselően csókolni!
1. Olvassunk a jelekből!

Figyeljünk partnerünkre, és győződjünk meg róla, hogy ő is akarja a csókot. Semmiképp se erőltessük magunkat a másikra! Szánjunk időt a közeledésre, az összebújásra. Ha szorosabban hozzánk simul, kész az ajkait is odaadni, de ha távolodik, vagy nem érint meg, érjük be egy öleléssel vagy kézfogással.
2. Legyünk határozottak!

Amikor a párunk testbeszéde egyértelműen az odaadásról árulkodik, ne legyünk szégyenlősek, mivel a határozatlanság ellensége a jó csóknak. Ne kérjünk engedélyt, hiszen az tönkreteheti a pillanatot.

3. Csak gyengéden?

Egyáltalán nem szerencsés kezdés, ha a nyelvünk agresszívan nyomul a párunk torkáig. Haladjunk lépésenként, elsőnek finoman, majd szép fokozatosan gyorsíthatunk a tempón. Ahogy a csókolózásra, úgy a szexre is ugyan ez az íratlan szabály vonatkozik. Érdemes résnyire nyitunk az ajkainkat, jelezve, hogy készek vagyunk többre is sima szájra puszinál. Simítsuk végig a nyelvünkkel a kedvesünk száját, és az magától szétnyílik majd - írja a femina.hu.
4. Ne bámuljunk a párunkat!

Szeretkezés közben egy érzéki pillantás teljesen más hatással lesz, mint csókolózás közben. Ebben a helyzetben túl közel vannak az arcok és a szemek. Senki sem szeretné elrontani a romantikus pillanatot azzal, hogy belebámul a másik arcába. Csukjuk be a szemünket, és a többit bízzuk a fantáziánkra!

5. Használjuk a kezünket!

A csók nem csak az ajkak érintkezéséről szól. Túrjunk bele kedvesünk hajába, simogassuk az ujjunkkal a fülcimpáját, ami az egyik legerősebb erogén zóna. Váltogassuk közben a csókolás módozatait, mivel nem kötelező hosszú perceken át csupán egy pozitúrában megmaradnunk. Figyeljünk arra is, hogy ne legyen hosszabb, mint 3-4 perc, mivel bele unhat a partnerünk.
6. Ügyeljünk a higiéniára!

Kevés az olyan szerencsés, aki reggelente eperillatú szájjal és borsmentás lehelettel ébred. Nagyon kínos tud lenni, ha a másik fél elfordítja a fejét, amikor megérzi az éjszakai alvás áporodott szagát vagy a reggeli rántotta illatát. Ha maratoni csókcsatára készülünk, mossunk fogat!

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog