8 dolog, amivel garantáltan meghódíthatsz egy pasit

A közhiedelemmel ellentétben a férfiak sem olyan egyszerűek, mint amilyennek gondoljuk őket. Sokkal több mindent vesznek észre egy nőn, mint mondjuk a fenekét, ezzel a nyolc dologgal pedig annyira beindíthatod a fantáziáját, hogy biztosan nem fog tudni ellenállni neked!
Ajakharapás

Akaratlanul is bájosabbnak tűnsz tőle, egyúttal azt súgja, hogy izgatott vagy, ettől pedig dögös is.

Selymes bőr

Nincs annál lelombozóbb, ha érdes, száraz a bőröd. A férfiak imádják ugyanis simogatni a karodat, a lábaidat, de az sem mindegy, hogy a te kezed milyen állapotban van. Használj mélyen hidratáló testápolókat, sőt a testradírt is kipróbálhatod a puhább bőr érdekében!

Konty

Ahogy egy laza, kiengedett frizura, úgy a szigorú konty is lehet izgató a számukra. Mivel szabadon hagyja a füledet és a nyakadat, még vadítóbb leszel a szemükben.

Járás

A magas sarkú cipők lehetnek egy nő legjobb barátai, vagy legszörnyűbb ellenségei is. Nyújtják a lábakat, ráadásul formás feneket varázsolnak nekünk, azonban mindez hiába, ha nem tudunk járni bennük. Az ideális sarokmagasság 8 cm körül van, ennél magasabbat nem érdemes választani, ebben nem csak szexi leszel, de még járni is tudsz majd benne.

Vállvillantás

A dekoltázsod helyett helyezd a hangsúlyt a vállaidra, hidd el, a kívánt hatás így sem marad majd el!

Szemüveg

Ha szemüveges vagy, ne szégyelld, válassz divatos keretet és viseld bátran. A férfiak imádják a szemüveges nőket, mivel külsejük intelligenciát sugall.

Mosoly

Akkor vagy a legszebb, ha mosolyogsz. Egy szép, őszinte mosolynál és nevetésnél pedig nincs is vonzóbb egy férfi számára.

Elegancia

Fontos, hogy a gondosan kiválasztott, divatos ruhákat viselni is tudd. Ha nem érzed magad kényelmesen a bőrödben, és feszengsz, a férfiak sem fognak felfigyelni rád.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog