Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ettől a diétás desszerttől szinte leolvadnak rólad a kilók. Se liszt, se cukor nem kell hozzá

Ez a könnyű epres sajttorta lesz a kedvenced! Percek alatt elkészül és alig van benne kalória!
Hozzávalók:

Alap:
75 g cukrozatlan kókuszreszelék
50 g makadámdió
50 g olvasztott vaj
10 g aszalt áfonya
5-10 csepp édesítőszer, vagy stevia
1/2 teáskanál fahéj

Krém:
200 g krémsajt
120 ml tejszín
120 ml tejföl, vagy natúr joghurt
1/2 teáskanál vaníliakivonat
20 g eper
4 zselatinlap
80 g édesítőszer, vagy 10-15 csepp stevia

Elkészítés:

Ropotgépben keverd össze az alap hozzávalóit, majd adagold a keveréket egy-egy pohár, vagy magasabb muffinforma aljára. Verd habbá a tejszínt, majd a zselatin kivételével keverd össze a krém alapanyagait. Kevés forró vízzel puhítsd meg a zselatinlapokat, majd csepegtesd le őket és keverd a sajtos krémhez. A krémet oszd kétfelé, majd az egyikhez adj egy kevés zúzott, vagy szárított, őrölt epret és két rétegben önts a kókuszos alapra. Ha szépen elkülönülő rétegeket akarsz, jobb, ha hagyod egy kicsit megdermedni a sima, sajtos réteget, majd erre öntöd az epres krémet. Három óra múlva könnyen kiveheted a formából, ha azt forró vízbe meríted.

Nincsenek megjegyzések