Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A családon belüli erőszakról beszélt Johnny Depp volt felesége

Megrázó társadalmi célú hirdetésben emeli fel a szavát a családon és párkapcsolaton belüli erőszak ellen Amber Heard, aki a kisfilmben könnyeivel küszködve saját tapasztalatairól is mesél.
A videóban a színésznő először arról beszél, hogy sok nő el sem hiszi, hogy mindez vele történik, illetve hogy nem akarják áldozatnak látni és láttatni magukat, mert ehhez a szóhoz számukra szégyen és megbélyegzés tapad.

„Nagyon sok nővel megtörténik. Ha az otthonodban zajlik, zárt ajtók mögött, valakivel, akit szeretsz, az nem olyan egyértelmű. De ha egy idegen tenné ezt veled, akkor egy percig sem gondolkoznál a dolgon" – mondja a színésznő.

Heard nagyjából fél percnél kezd el a könnyeivel küszködni, majd arról ejt szót, hogy egyedül az segíthet a helyzeten, ha az érintett nők elhiszik, hogy nincsenek egyedül, és segítséget kérnek, felemelik a hangjukat, ami a legnagyobb erő.

A társadalmi célú reklám legmegrázóbb része, hogy a színésznő állítólag maga is érintett a dologban: májusban adta be a válókeresetet férje, Johnny Depp ellen, majd távoltartási végzést is kért ellene, azt állítva, a férfi fizikailag bántalmazta.

Amber Heard mindezt fotóval bizonyította. A válás végül augusztusban a vádak visszavonásával és peren kívüli megegyezéssel zárult, de a jelek szerint a színésznő nem adta fel a harcot, hogy legalább más bántalmazott nőkön segítsen.


Nincsenek megjegyzések