Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A magyarok már évekkel ezelőtt felfedezték a rákgyógyító gyógyszert?

A C-vitamin csodás dolog, segíti a segbgyógyulást, szépíti a bőrt és serkenti a sejtek megújulását. Bevihetjük tabletta formában, de néhány pohár limonádéval vagy frissen facsart narancslével is rengeteget teszünk a szervezetük érdekében.
Mi magyarok, különösen büszkék vagyunk erre a vitaminra, hiszen hazánk szülötte, Szent-Györgyi Albert kutatta ennek a vitaminnak a jótékony hatásait, sőt ő is azonosította azt.

Mostanában számos írás született arról, hogy ez a vitamin még a rákot is gyógyítja. Az Index pedig utánajárt ennek a városi legendának.

Emberekkel végzett kísérleteket már 1970 óta végeznek az aszkorbinsav rákellenes hatásait vizsgálva. Nagy dózisú alkalmazása a kísérletek során átlagosan közel egy évvel hosszabbította meg végstádiumú rákos betegek túlélési idejét. Ám a C-vitamin, a hidedelmekkel ellentétben nem gyógyítja a rákot. Vannak olyan daganattípusok, amiknek a kezelésében sokat segíthet, és hamarosan a hivatalos terápiák részévé is válhat. De óvatosan kell bánni vele, mert a C-vitamin ütközhet más terápiák hatóanyagaival (például a kemoterápiával), és így több kárt okozhat, mint amennyi jótékony hatása lenne.

Nincsenek megjegyzések