Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült: ebben a időszakban gondolunk a legtöbbet a szexre

Munkába menet a hírek böngészése mellett szexrandit szervezünk estére – legalábbis ez derült ki az egyik szexpartnerkereső oldal friss kutatásából.
Az oldal üzemeltetői azt vizsgálták, mikor töltik a legtöbb időt a könnyű kalandok vagy titkos szeretői viszonyok kialakítására készült oldal felhasználói. A statisztikánk alapján reggel 7-8 óra között tartózkodnak a legtöbben az oldalon, ezt követi a délután 2-től háromig tartó csúcsidőszak. Ez alapján a szexre éhes magyar munkahelyén, az ebédet követő időszakban igen aktív, ha alkalmi partner kereséséről van szó a szexrandi.hu elemzése alapján. Az esti időszakban hét és nyolc között kúszik legmagasabbra a libidó. Alkalmanként akár 10-15 percet is eltöltenek keresgéléssel a forróvérűek: előszeretettel olvasnak erotikus történeteket is.

Az ebédhez használt fűszerek afrodiziákumos hatásának tulajdonítja a szieszta helyetti kalandkeresést Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

– A gyömbér, a fokhagyma, a bors, a curry és a citrusfélék a vérkeringést serkentve medencei vérbőséget okozhatnak, ami hozzájárulhat az izgalmi állapothoz. Reggel pedig a férfiakban hormonális hatások miatt ébred fel a vadászösztön – fűzte hozzá Hevesi Krisztina szexológus.

– Tudományos kutatások kimutatták, hogy a a férfiak reggel fickósabbak, a szexoldal felmérése is igazolja, hogy a korai reggeli órákban a legmagasabb az erősebbik nem tesztoszteronszintje, amely a nemi vágyért felelős – erősítette meg Bense Tamás háziorvos.

A doktor szerint a fűszerek vágyfokozó hatása is valós, csak épp mindenkinél más-más működhet. De a fűszerezés enélkül kedvező hatással lehet a libidóra értágító, keringést serkentő hatása miatt.

A háziorvos receptet is tud a hűtlenkedés elkerülésére: foglalkozzunk reggel-este kedvesünkkel, így a másiknak nem lesz kedve szexpartnerkereső oldalakon lógni.

Nincsenek megjegyzések