Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Botrány: saját spermájával termékenyítette meg a betegeit az orvos

Legalább két betegét teherbe ejtette egy mesterséges megtermékenyítést végző kanadai orvos. Az Ontarióban praktizáló dr. Norman Barwin kliensei tudta és beleegyezése nélkül használta a saját hímivarsejtjeit a megtermékenyítéshez.
A botrány csak negyed évszázaddal az esetek után derült ki, amikor két szülő, Daniel és Davina Dixon megtudta, hogy lányuk, a 25 éves Rebecca, nem Daniel vér szerinti gyereke. A házaspár, amely ezután beperelte az orvost, akkor fogott gyanút, amikor lányuk a Facebookon talált egy cikket arról, hogy mennyire rendkívül szokatlan, ha két kék szemű szülőnek barna szemű lánya születik.
A DNS-teszt végül igazolta félelmeiket. Ezután elkezdtek kutatni dr. Barwin után, akiről kiderült, hogy 2013-ban megbüntették rosszul elvégzett megtermékenyítések miatt, 2014-ben pedig lemondott a korábban megkapott Kanadáért Érdemrendjéről.
Ekkoriban fedezték fel azt is, hogy Rebecca egyre nyugtalanítóbban hasonlít az orvosra. Az ügy kirobbanása után jelentkezett egy másik 25 éves lány is, akiről szintén kiderült, hogy dr. Barwin a biológiai apja, vagyis Rebecca féltestvére.



Nincsenek megjegyzések