Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fájdalmas műtéten esett át Medveczky Ilona

Pénteki, sikeres műtéte után Medveczky Ilona megköszönte a rengeteg kedves üzenetet és biztató szavakat.
Mint korábban megírtuk, a 75 éves művésznő kerti munka közben csúszott meg a nedves kövön és törte el a csuklóját. Az igazén nagy problémák viszont csak ekkor jöttek, kiderült ugyanis, hogy rosszul forrt össze a csuklója és a rögzítés alatt eldeformálódott a kézfeje. Végül az orvosok úgy döntöttek: műtétre van szükség és újra el kell törni a nap, mint nap rendkívüli fájdalmakat átélő Medveczky Ilona csuklóját.

Az operációra végül pénteken került sor, amelynek során többek között kiszabadították a letapadt idegeket, inakat a rosszul összeforrt csont alól.

„Köszönöm szépen az érdeklődést, szerencsére jól sikerült a műtét! Egyúttal köszönöm az ismerősöknek, barátoknak az érdeklődést, a kedves, biztató szavakat! Bízom benne, hogy mihamarabb felépülök és visszanyerem régi érőmet. Az elkövetkezendő időszakban a gyógyulásomra fogok koncentrálni” - nyilatkozta a Ripostnak Medveczky Ilona.

A művésznő várhatóan két napot tölt majd a kórházban megfigyelés alatt.

Nincsenek megjegyzések