Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így szorít Rékasiért Détár Enikő

Huszonkilenc év után vált el egymástól Rékasi Károly és Détár Enikő, és noha a színésznő új életet kezdett a szakítás után, volt férje tragédiája mélyen megérintette.
Rékasi motorbalesete után súlyos bakteriális fertőzést kapott, ennek következtében nem épül vissza a törött csont a combjában, és az egyik lába rövidebb is lett. Ha Károly nem lép hamarosan a gyógyulás útjára, akár életveszélybe is kerülhet - írja a Bors Online.

Annak ellenére, hogy Détár Enikő eddig alig szólalt meg volt férjével kapcsolatban, a következőt nyilatkozta a Borsnak:

- Már nem bosszantom magam azokon a dolgokon, amelyeken régen. Elfogadtam magam, és a körülöttem levő világot. A szívem őszinte szeretetével drukkolok, hogy Kari felépüljön, amennyire csak lehetséges és legyen egészséges.

Hozzátette, a szakmájának, gyermekeinek és szerelmének köszönheti, hogy ilyen jól van és hogy jól érzi magát bőrében. Őszintén reméli, hogy gyerekei apjának rendbe jön az élete, és megint abban az emberi és szakmai minőségében létezhet, amit megérdemel.

Nincsenek megjegyzések