Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Idegösszeomlást kapott Angelina Jolie, pszichiáter kezeli

Angelina Jolie teljesen összeomlott! A színésznőről kiderült, hogy a válása előtti pár hónapban többször járt pszichiáternél és sokak szerint valójában pont ő az, aki veszélyezteti a gyermekeit.
Bár eleinte arról szóltak a hírek, hogy Pitt volt az, aki teljesen tönkrement a válás és a gyermekek körüli vitákban, most úgy tűnik, Jolie sokkal komolyabb mentális problémákkal küzd, mint a válófélben lévő férje.

- Bradnek elege van abból, hogy ő a „rossz szülő” a nyilvánosság előtt, miközben ez közel sem fedi a valóságot. Angelina hónapok óta kezelés alatt áll és nem javul az állapota. Sokat iszik és a gyerekekkel egyáltalán nem foglalkozik – mondta egy bennfentes. - További nyomozás folyik jelenleg is, hiszen Pitt állítja, hogy valójában a gyermekei anyja jelent veszélyt a kicsikre. Idegösszeomlást kapott és a nap huszonnégy órájában orvosi felügyelet alatt áll.

Nincsenek megjegyzések