Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így lehetünk a legszebbek az ünnepi fotókon!

A következő smink ötletek segítségével profi képek készülhetnek rólunk az ünnepek alatt is.
Legyen látványos

Az első trükk nagyon egyszerű, mielőtt elkezdünk sminkelni, használjunk nyugtató szemcseppet. Ettől tiszta lesz a tekintetünk, és sokkal hangsúlyosabb lesz a szemünk a fotókon.

Hidratált bőr

A tökéletes fényképhez fontos, hogy sima és hidratált legyen a bőrünk. Ezért vigyünk fel a szokásosnál egy kicsivel több arckrémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bele a bőrünkbe. Ezután töröljük le a felesleget az arcunkról.

Tökéletes alapozás

Figyeljünk arra, hogy az alapozónk összhangban legyen bőrünk színével, ugyanis a túl világos sminktől sápadtak leszünk, a túl sötét miatt pedig nem tudnak megfelelően érvényesülni a kontúrok. Érdemes tudni, hogy formásabb lesz az arcunk a fotókon, ha árnyékoljuk az arccsontunkat, a halántékunkat, valamint az orrunk széleit.
Jobb, ha matt

A fénylő homlok vagy arcbőr nem mutat jól a fotókon, éppen ezért használjunk inkább mattító kozmetikai termékeket, valamint púdert. Ha mindenképpen ragaszkodunk egy kis csillogáshoz, akkor minimális csillámport vigyünk fel az arccsontunkra.

Igéző tekintet

Ha jól akarunk mutatni a fotókon, akkor felejtsük el a füstös szemet. Helyette inkább használjunk világosabb színeket, a sötétebb barna vagy szürke árnyalataival pedig csak a felső szemhéj külső harmadát fessük ki. Végül pedig jöhet a fekete szempillaspirál, legalább két réteg festéket vigyünk fel a pilláinkra.

Sötétebb szemöldök

Karakteresebbé tehetjük az arcunkat, ha egy árnyalattal sötétebb színűre festjük a szemöldökünket. Különösen azoknak ajánlott ez a trükk, akiknek világos barna vagy szőke a szemöldökük, mert ezek a színek szinte alig látszanak a fotókon.
Világosabb árnyalat

Ha túl sötétre festjük a szánkat, akkor keskenyebbnek tűnik majd a fotókon. Előnyösebb, ha világosabb árnyalatú rúzst használunk, és egy kis szájfénnyel hangsúlyozzuk alsó ajkunk közepét, amitől sokkal teltebbnek látszik majd a szánk.

Nincsenek megjegyzések