Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kétszer is megerőszakolták Evan Rachel Wood színésznőt

Evan Rachel Wood színésznő úgy érezte, Donald Trump elnökké választásával jött el az idő arra, hogy nyíltan beszéljen az őt ért attrocitásokról. A színésznő nem titkolja tovább, hogy korábban két alkalommal is nemi erőszak áldozata lett. 
Evan Rachel Wood színésznő a Rolling Stone magazinnak mesélt arrül, hogy kétszer is megerőszakolták: egyszer egy férfi, akivel együtt is élt, egyszer pedig egy bár tulajdonosa.

A magazinnak e-mailben még több részletet árult el, és azt is írta, most már egy olyan világ jött el, ahol nem maradhatnak csendben az áldozatok.

Az e-mailben a színésznő leírta még azt is, hogy lelki, testi és szexuális erőszak áldozata lett, és ezt nem tagadja tovább.

Evan Rachel Wood korábban beismerte, hogy biszexuális, emiatt pedig nem kevés attrocitás érte. 2011-ben beszélt először szexuális hovatartozásáról, de saját bevallása szerint már 4-5 évesen tisztában volt azzal, hogy a lányokhoz is vonzódik. 

Nincsenek megjegyzések