Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pintér Tibor is nekiesett Sarka Katának!

A színművész is beszállt a két nő facebookos szópárbajába - videóban üzent Katának, és védte meg szerelmét.
Pintér Tibor nem tűri tovább szótlanul, hogy a barátnőjén, Ács Beatrixon élcelődjenek, ezért úgy döntött, videón üzen azoknak, akik jót szórakoztak a lány Mokkában elkövetett bakiján. - írja a Bors.

„Hallom, Sarka Katától és Kasza Tibi barátomtól a különböző, kvázi kritikákat, amiket tudom, hogy nem rosszindulatból és nem bántásból tesznek. Elmentünk nyilatkozni a TV2 Mokkájába, ami számomra nagyon fontos, hiszen az Édes Élet celebritásaként fontos, hogy mindig kommunikáljunk valamit" – kezdte Pintér Tibor, majd elmagyarázta, miért és hogyan került sor a barátnője arcpirító nyilatkozatára.

Szerinte az alapvető probléma ott alakult ki, hogy elfelejtette tájékoztatni a barátnőjét arról, hogy ez mindössze egy néhány perces beszélgetés lesz, nem egy tíz-tizenkét perces mélyinterjú.

"Ezért esett áldozatául annak a szerintem bájos hibának, ami arról szól, hogy a volt barátját és az ő életüket kezdte elemezni ahelyett, hogy rólam beszélt volna. Engem ez egyáltalán nem bánt, sőt, azt gondolom, hogy a tisztaságát és a szó jó értelmében vett naivitását tükrözi, hogy azt hitte, elmondhatja az amerikai mesét, a hollywoodi sztorit, aztán beszélhet rólam. Fel akartuk építeni ezt az interjút, de nem sikerült.

Kérem, ne bántsátok ezért Beát! - mondja Pintér Tibor, aki a videó többi részében leszögezi, hogy kedvese egy okos és értelmes nő annak ellenére, hogy modellkedik.

A jövőre vonatkozóan pedig mindenkit arra kér, hogy fogadják el új szerelmét, hiszen úgy érzi, benne végre megtalálta mindazt, amit már régóta keresett.

Nincsenek megjegyzések