Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tényleg gyermeket vár 23 éves kedvesétől az egykori X Factor mentor

Cheryl és a One Direction énekese, Liam Payne hamarosan szülők lesznek.
Már hosszú hetek óta lehetett sejteni, hogy a Girls Aloud énekesnője kisbabát vár, de eddig a várandós jelzőt minden külföldi magazin csak idézőjelben merte leírni. Cheryl a mai napig nem adott ki nyilatkozatot a gólyahírről, azonban kerekedő pocakja a St James Christmas Carol keddi koncertjén elárulta, hogy ő és kedvese, Liam Payne hamarosan szülők lesznek.

A dalos pacsirta, aki tavasszal hagyta ott a brit X Factor zsűri székét azt mondta, inkább énekesi karrierjére szeretne koncentrálni, de az élet láthatóan közbeszólt.

Cheryl és Liam, akik között éppen 10 év a korkülönbség a kismama javára, ez év márciusa óta alkotnak egy párt.

A várandós hírességnek eddig nem volt szerencséje a szerelemben, öt év házasság után 2010-ben elvált  a Chelsea focistájától, Ashley Cole-tól, majd a múlt hónapban, amikor már szíve alatt hordta Liam gyermekét, végre második férjének, a francia Jean-Bernard Fernandez-Versininek is búcsút mondhatott, röpke 14 perc alatt elintézték a hivatalos papírmunkát.

Nincsenek megjegyzések