Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A rendőrség elől menekült külföldre Müller Péter Sziámi

Müller Péter Sziámi sosem tétlenkedett: több diplomát szerzett és számos együttes frontembere is volt, saját zenekarával máig fellép, azonban emlékszik azokra az időkre is, mikor nem játszhattak, ugyanis betiltották a koncertjeiket.
Meglehetősen szókimondó dalszövegei azt eredményezték, hogy nem csak fellépései terén akadtak nehézségei, hanem még az egyetemről is megpróbálták kirúgatni - írja a HOT! magazin.

- Akkor épp az URH-ban játszottam. Megjelent a belügyminisztérium két dolgozója Várkonyi Zoltánnál azzal, hogy rúgjanak ki a Színművészetiről. Ő pedig behívatta a tanulmányis vezetőt és megmutatták, hogy színjeles vagyok, és kijelentette, hogy nem érdekli, mit csinálok szabadidőmben.

Ezután évekig élt külföldön, ahova bevallása szerint a rendőrség elől menekült. Hollandiában dolgozott forgatókönyvíróként, kulturális szervezőként és producerként. Mikor hazajött, rengeteg kitüntetés és felkérés szakadt a nyakába - ettől megijedve pedig egy Zala megyei faluba költözött.

Nincsenek megjegyzések