Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Zalatnay Cini balesete után máris dolgozik, 56 ezres nyugdíja ugyanis nem elég

Súlyos balesetet szenvedett novemberben Zalatnay Sarolta, és máig nem épült még fel teljesen. Pihennie kellene, de sajnos nem engedheti meg magának, hogy megvárja a teljes gyógyulást. Muszáj színpadra állnia, ugyanis 56 ezres nyugdíja nem elég!
Nem tud kijönni nyugdíjából Zalatnay Sarolta, ezért kénytelen visszatérni a színpadra, pedig még nem épült fel. Novemberben szenvedett komoly balesetet az énekesnő: leesett a lépcsőn, és több bordája is eltört. z orvosa érthetően pihenőre fogta Cinit, de sajnos az énekesnő nem engedheti meg magának, hogy nyugalomban, otthonában gyógyulgasson. 56 ezres nyugdíja ugyanis nem elég arra, hogy fenntartsa magát, ezért úgy döntött, visszatér a színpadra.

"Még lihegek, vannak fájdalmain, de a légzőgyakorlatoknak is hála, kezdek jobban lenni. Szerencsére már aludni is tudok, fájdalomcsillapítókat sem kell már szednem, de azért a zúzódások még okoznak némi gondot.

Nincs mese, nagy harcos vagyok, és meg fogom csinálni a hét végi bulikat.

Senki nem fogja látni rajtam, ha fáj valamim. Nekem az életem a színpad" - mondta a Blikknek Cini, de az orvos szakértő másként vélekedik. Szerinte 6 hetet minimum pihenni kellene egy bordatörés után. Az énekesnő azonban hajthatatlan, új lendülete annak is köszönhető, hogy visszatért 22 évvel fiatalabb exe az életébe!

Nincsenek megjegyzések