Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Az angyalok karácsonyi ajándéka

Öt meglepetés, amire 2017-ben szükségünk lesz.
Az angyalok egész évben elhalmoznak minden jóval, de karácsonykor különösen aktívak, mert szeretnék, ha a megfelelő útravalóval vágnánk bele az új esztendőbe.Idén öt különleges karácsonyi ajándékot kapunk tőlük azért, hogy a lehető legszebb legyen a 2017-es évünk.

Vállalkozó kedv: Valószínűleg észrevettük, hogy az év elején általában nyugodtak, türelmesek, pozitívak, derűlátók vagyunk és duzzad bennünk a tettvágy.Ilyenkor vannak, akik azonnal, mások folyamatosan szeretnék megvalósítani a terveiket és önmagukat.

Az angyaloktól karácsonykor kapott új erő meg fogja adni azt a lökést, amire a vállalkozó kedvünknek szüksége van.2017-ben engedjük szabadjára a képzeletünket, kamatoztassuk a kreativitásunkat, lépjünk és cselekedjünk!

Eszünkbe se jusson visszafogni magunkat, de ne is tegyünk kockára mindent!Az angyalok azt szeretnék, ha a józan ész határán belül mozognánk.
 
Legyünk bátrak, próbáljunk ki új dolgokat, és tegyünk meg mindent a vágyaink megvalósítása érdekében.

Megvilágosodott gondolatok: Szilveszterkor mindenki tesz néhány fogadalmat, amit nem baj, ha megszegünk, mert akkor is egy szép szokás, ha nem lesz semmi az ígéretből.Ennek oka az, hogy ilyenkor bátran megfogalmazzuk, hogy milyen vágyaink és céljaink vannak.

Ezek a fogadalmak valahol megértek a tudatunkban.Ehhez is köze van az angyaloknak, hiszen az útmutatást magként ültetik el a gondolatainkba, esetleg az álmainkban látjuk, vagy mástól halljuk.Az angyalok tehát nem állnak elénk, hogy a szemünkbe mondják az útmutatást, hanem valamilyen jelként adják a tudtunkra, hogy mit kellene csinálnunk jövőre.

Emellett arra is rávilágíthatnak, hogy mit rontottunk el, milyen hibákat vétettünk az elmúlt évben, de arra is rávezetnek, hogy min kell változtatnunk annak érdekében, hogy fejlődjünk és jobbak legyünk.

Fény: Karácsonyi ajándékként meleg, átható fényt kapunk az angyaloktól, akik ezzel szeretnék megvilágítani az elménket és a szívünket, hogy színtiszta szeretettel töltsenek fel.

z az angyali szeretet képessé tesz arra, hogy önmagunkat és másokat is szerethessünk.

Az ajándék hatására megnő bennünk az empátia és segíteni akarás, valamint ez az isteni fény arra fog biztatni, hogy merjük kifejezni a mások felé érzett szeretetet, ugyanis nem fogunk félni a visszautasítástól, csalódástól.

Az angyalok ajándéka felkészít, hogy szeressünk és szeretve legyünk.Ennek hatására sokkal szebbnek és színesebbnek látjuk majd a világot, amiről azt gondolhatjuk, hogy egész jó hely, ezért érdemes tenni érte.

Ez a fény megváltó és felszabadító erővel rendelkezik, hiszen minél többet szeretünk, annál több jót teszünk önmagukkal, ráadásul ennek az erőnek hála, soha nem veszítjük el a reményt, és azt, hogy bizakodva vágjunk bele a jövőbe.

A béke állapota: Hála az angyalok karácsonyi ajándékának, mindenki megbékél az év végére, mert tudjuk, hogy magunk mögött hagyhatjuk a gondokat, a tavalyi problémákat, a rossz időszakokat és elkezdődhet valami új 2017-ben.

Az új esztendőre azért nézünk békés nyugalommal, mert úgy érezzük, hogy az egy teljesen üres lap, ami arra vár, hogy megírjuk rá az életünk következő fejezetét.Most lehetőségünk van mindent elölről kezdeni, de ehhez sok türelemre lesz szükségünk, mert a célokat csak kitartással és türelemmel érhetjük el.

Muszáj megbecsülnünk a békét, hogy azt ne veszítsük el túlságosan korán, hiszen akkor megint jön a stressz, a robotolás és a szürke hétköznapokba merülés.Természetesen az angyalok is tudják, hogy nagy a nyomás és a kísértés, hogy visszatérjünk az ideges, félelemmel teli, görcsös életmódunkhoz, ám megéri küzdeni az angyaloktól kapott állapotért.Ha ezt megtesszük, akkor idővel harcolni se kell, hogy megtartsuk a nyugalmunkat.

Új erő: Természetesen nem arról van szó, hogy az új Star Wars film DVD-jét fogják nekünk ajándékozni az angyalok, hanem arról, hogy karácsonykor új energiát kapunk tőlük.Erre nagy szükségünk lesz, hiszen az év végi hajtás és ünnepi készülődés mindenkinek leszívja az energiáját.

Ilyenkor a szokottnál is jobban hajtunk a munkában, többet teszünk a szeretteinkért, ám már maga a tudat, hogy tizenegy hónap áll mögöttünk, elég ahhoz, hogy fáradtnak érezzük magunkat.Az angyalok éppen ezért gondoskodnak arról, hogy testileg és lelkileg is felfrissüljünk 2017-re, amibe úgy vághatunk bele, hogy megszabadultunk a régi terhektől.Az új erővel képesek leszünk szembenézni az új kihívásokkal.

(Forrás: noiportal.hu)

Nincsenek megjegyzések