Baj van. Balesetet szenvedett a nagybeteg Paudits Béla, szörnyű, ami vele történt

Nagyon szenved!
Már nem szívesen beszél egészségi állapotáról Paudits Béla, belefáradt az életbe, vágyik a halálra. "Nem vagyok jól, de már biztosan nem tart sokáig a szenvedés. Soha nem vágytam még ennyire a halálra! Nekem már minden mindegy, idén először a karácsonyt sem ünneplem!" - kezdte a Madách Színház egykori sztárja, aki értelmetlennek tartja az életét.

"Az exfeleségem hónapokkal ezelőtt elhunyt, a lányommal sem tartom a kapcsolatot, mivel nem szeretném, ha ilyen állapotban látna. Ő egy gyönyörű, intelligens hölgy, jobb neki, ha távol marad tőlem. Ünnep már nem létezik számomra. Magányos vagyok, fáradt és borzalmas fájdalmakat élek át, ezt semmi nem tudja csillapítani!" - mondta a színész, akit baleset ért nemrégiben.

"Napokkal ezelőtt felkeltem az ágyból, megpróbáltam menni pár lépést, ám elestem. Szerencsére nem lett combnyaktörésem, de össze-vissza ütöttem magam. Azóta sem tudok mozogni. Az erős gyógyszerek miatt szédülök, émelygek, ezért érnek gyakran balesetek, rengetegszer megbotlok. Ráadásul az orvosok is aljas módon viselkednek. Legutóbb az egyik azt mondta: nem tud mit kezdeni velem, takarodjak a kórházból. Megalázó, gyötrelmes" - mondta a Ripostnak.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog