Bűntudat gyötri a családját elhagyó Stohl Andrást

Stohl András sokadjára pakolta össze a bőröndjét, amikor elköltözött Ancsikától és a gyerekektől. Bár a színész nehezen tud lehorgonyozni egy nő mellett, egyvalamire bizton számíthat: gyermekei mindig ott állnak mögötte. Még akkor is, ha őt bűntudat gyötri miattuk.
Mint arról beszámoltunk, Stohl András elhagyta családját, és információink szerint beleszeretett egy nőbe, aki egy színház büféseként dolgozott. A Bestnek vallott a szakításról, hangsúlyozva, hogy nem egy harmadik miatt döntöttek így. – Megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat, ami nem romlott el végérvényesen, csupán megfáradt. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsival párterápián is voltunk. Sajnos nem jártunk eredménnyel – magyarázta Stohl. – De ezentúl is hetente háromszor, mint ahogyan eddig is, fél 7-kor én viszem a fiamat bölcsődébe, Franciskát pedig iskola után tornára – mondta a színész.

Azt, hogy Stohl nem lehet rossz apa, bizonyítja, hogy gyermekei mindig ragaszkodtak hozzá. Luca és Rebeka azután is „apásak maradtak”, hogy apjuk 2003-ban elhagyta anyukájukat, Évát, és a Survivorból megismert Tündével jött össze. Rebeka és Luca elfogadták új párját, Ancsikát is, sokszot fotózkodtak együtt. Akkor sem fordítottak hátat neki, amikor balesetet okozott. Rebeka néhány hete a Cometre is elment Stohllal, pedig minden bizonnyal tudta, hogy apja kapcsolata ismét felbomlott.


Stohl az egykori büfés hölgybe szerethetett bele, de állítja, szakítását nem egy harmadik fél okozta
Stohl a gyerekeire mindig számíthat, pedig úgy érzi, ebben a szerepben nem volt tökéletes.

– Nem tudom, hogy jó apa vagyok-e. Az is nagyon nehéz kérdés, hogy a lányaim büszkék-e rám vagy a munkámra, hiszen a karrierem sikere a családom rovására megy. Nekem nem megy az, hogy minden fronton helytálljak, hogy egyszerre teljesítsek a munkában és családapaként is. Ez egy rendkívül nehéz konfliktus az életemben – nyilatkozta egy hónapja a színész. Akkor még kevesen tudták, hogy szavainak különleges jelentősége van. Minden bizonnyal azért foglalkoztatta a bűntudat, mert tudta, hogy hamarosan újra komoly beszélgetésre kell leülnie velük.

Pályatársak

Luca követte édesapját a pályán, s már nem csak mint táncművészt, hanem mint műsorvezetőt is számon tartják.

– Luca a pályája elején van, ő is pontosan tudja, hogy még rengeteget kell tanulnia. Örülök, hogy pozitívak a visszajelzések a munkájával kapcsolatban – mondta korábban Stohl.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog