Kisfia még csak háromhetes, de máris újra babázna Gönczi Gábor

Délelőttönként csak ül, és gyönyörködik a fiá­ban Gönczi Gábor. A Tények híradósának babája, Áron még csak háromhetes, de a napirendjük szerint a délelőtti órákban Gábor vigyáz a picire.
Gönczi átvállalta ezt az időszakot, hogy addig kedvese, Ildi töltődni, pihenni tudjon. Persze vannak feladatok, amelyek továbbra is a pici édesanyjára várnak. Az esti fürdetés közös program, de a peluscsere inkább anyai feladat.

– A pelenkázással úgy vagyok, mint a főzéssel: csak akkor csinálom, ha nagyon muszáj. De bevallom, Ildi jobban is csinálja, mint én, nála valahogy közben egyáltalán nem sír Áron – nevetett Gábor, aki annyira boldog és elégedett, hogy néha meg is kérdezi magától, hogy vajon mivel érdemelte ki ezt a hatalmas csodát. Ráadásul Áron annyira jó baba, hogy aludni is hagyja a szüleit, így Gönczi saját bevallása szerint sosem volt kipihentebb.

– Meglepő lehet, de tényleg végigalussza az éjjeleket, olykor nekünk kell felkelteni, hogy egyen. Sokan riogattak minket, hogy aludjunk előre, mert onnantól, hogy Áron megszületik, nem lesz erre lehetőségünk. De szerencsére nem így történt, csodálatos babánk van – jelentette ki Gábor, akinek teljesen megváltozott az élete az elmúlt hetekben.

– Most már mindent felülír a családom, ők vannak a legelső helyen, minden más utánuk következik. A minap egy barátom el akart hívni kikapcsolódni, hogy bulizzunk, de én inkább otthon maradtam etetni, fürdetni, altatni. Hatalmas csoda ez az egész, éppen ezért már azt is megbeszéltük, hogy szeretnénk többször átélni. Mivel mind a kettőnknek vannak testvérei, szeretnénk, ha Áronnak is lenne, a terveink szerint több is – mesélte a híradós, aki azt is elárulta: a 2016-os évben mindent megkapott az élettől, amire vágyott, így kiürült a bakancslistája.

Fiával bulizott a tejfakasztón

Gönczi Gábor a hét végén a híradós munkája után a színpadiba is visszatér. Hetek óta az első koncertjét adja ugyanis zenekara, a Smile Rock Circus, amely különleges lesz, hiszen ez lesz Gönczi Gábor tejfakasztó bulija is.

– Szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki a megszületett kisfiával ünnepelte a tejfakasztót, Áron születése után ugyanis én bementem hozzájuk a kórházba, vittem egy üveg pezsgőt, és a nagy részét ott mellettük elkortyolgattam, amikor elaludtak.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog