Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dakota Johnson fülledt ágyjelenetei ismét kasszát robbanthatnak

Amerikában már most meg lehet venni a jegyeket A sötét ötven árnyalatára.
Nem egészen két hónap múlva mutatják be A sötét ötven árnyalatát, de Amerikában már lehet jegyet rendelni rá. Ez nem véletlen: az előző rész, A szürke ötven árnyalata tavaly elővételi rekordot döntött, tehát most is számítani lehet rá, hogy a film már jóval a bemutató előtt a költségei többszörösét fogja kitermelni. (A szürke ötven árnyalata összesen 571 millió dollárt termelt.)

Valószínűleg az új részhez is rengeteg kedvezmény és marketingfogás kötődik majd. Legutóbb az amerikai mozik pezsgős bulikat rendeztek a film premierje alkalmából, a szállodák kedvezményes árakkal csábították a film után kikapcsolódni vágyó felhevült párokat, és az IMAX mozik műsorukra tűzték a legizgalmasabb jeleneteket.

Már látható A sötét ötven árnyalata első előzetese is, amely nem cáfol rá az alkotók azon ígéretére, hogy a második rész jóval merészebb erotikus jeleneteket kínál, mint az előző.

Nincsenek megjegyzések