Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Demcsák Zsuzsa kiengedte a gőzt és napokig csak ivott

Demcsák Zsuzsa november végén elutazott a visegrádi Vitalizálóházba egy böjtölő csoport tagjaként, hogy kipróbáljon egy egyhetes méregtelenítő kúrát.
- Már öt-tíz éve terveztem ezt a kúrát barátnőmmel, Kárász Andival, de eddig nem találtunk olyan öt napot, amikor félre tudtunk volna tenni mindent és elvonulhattunk volna a világtól - mesélte a Borsnak Zsuzsa.

Hozzátette: azt hitte, nehezen fog menni ugyanis a húst hússal ette régebben és attól is tartott, hogy majd csak ülnek és spirituális beszélgetésekkel töltik az időt. Ehhez képest hatalmas meglepetés érte; a szigorú böjt ellenére sem volt éhes, és a Visegrádon töltött idő alatt rengeteget sportoltak, aerobikoztak, súlyzóztak és kirándultak is.

- Fantasztikus volt, hogy semmi mással nem kellett foglalkoznunk, csak saját magunkkal - mondta a műsorvezető, aki hazatérve még két napig folytatta a kúrát. Állítása szerint teljesen leszokott a kávéról és sokkal jobban is alszik, több az energiája és nem stresszel annyit, mint ezelőtt.

Nincsenek megjegyzések