Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Egyszerű ünnepi smink: így csináljuk tökéletesre

Hozzuk a legjobb formánkat karácsonykor is! Készítsünk káprázatos sminket pár lépésből.
Először is tisztítsuk meg az arcunkat törlőkendővel vagy lemosóval. Nagyobb ecset segítségével vigyük fel a bőrszínűnkhöz passzoló alapozót és oszlassuk el. A sötét karikákra a szemünk alatt kenhetünk korrektort háromszög alakban, így frissebbnek fog hatni az arcunk. Közepes ecset használatával kontúrozzunk, a szép keskeny arc eléréséhez. Használhatunk egy kevés highlightert, de csak az arccsonthoz, az orrunkhoz és az ajkunk fölé! Következő lépésként fixáljuk a felkent rétegeket.

Igazítsuk meg a szemöldökünket, ehhez kérhetjük szakember segítségét is, ha mi nem vagyunk biztosak abban, hogy mit kell csinálni. Tetszés szerint válogathatunk a szemfestékek színei között, a lényeg az, hogy menjen majd az ünnepi ruhánkhoz. Kis ecsetekkel dolgozva, vékony rétegben elkészítjük a szemfestést. Ragaszthatunk műszempillát is a dúsabb szempillák eléréséhez. A legvégén, hogy igazi karácsonyi smink kerekedjen belőle, vörös rúzzsal koronázzuk meg az összeállítást.

Nincsenek megjegyzések