Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Erotikus karácsonyi tippek és szerepjátékok: szexet kérjen a fa alá

Az ünnepek alkalmával sokkal több időt tudunk a kedvesünkkel tölteni, mint az év többi napján, ezért ezt a pár napot tegyük emlékezetessé!
Íme néhány tanács, amivel feldobhatjuk a karácsonyi hancúrozást!

Pajkos kívánságlista

Készítsünk listát! Legyen nagyon részletes. Írjuk le több pontban, hogy mire számíthat az ünnepek alkalmával, esetleg mi lesz az ajándéka, amire várnia kell. Biztosan felkeltjük vele a kedvesünk figyelmét, és alig bírja majd türtőztetni magát karácsonyig. Így biztosan jobban fogja várni a szentestét, mint azt képzeltük volna…
Öltözzünk be szexisen!

A férfiak többsége imádja a szerepjátékokat. Hát miért ne váltanánk egy karácsonyit valóra? Ha idén valami nagyon különlegeset szeretnénk, bújjunk bele egy tűsarkúba és egy szexi mikulásjelmezbe! Webshopoktól könnyedén beszerezhetjük még idén, de nem árt igyekezni! Ha már megvan a tökéletes ruha, már csak egy kérdés maradt hátra, hogy jó fiú volt-e, vagy náspángolás jár neki a virgáccsal.

Kényeztessük a párunkat

Ha szeretnénk egy igazán különleges élményt a párunknak és magunknak, akkor ajándékozzuk meg egy teljes testmasszázzsal. Nagyra fogja értékelni a gondoskodást és azt, hogy végre lazíthat! Fontos, hogy megfelelő környezetet teremtsünk hozzá. Beszerezhetünk gyertyákat, vágykeltő illóolajokat, csokit és pezsgőt is. Gyengéden vetkőztessük le és kezdjük a vállaknál a masszázst és haladjunk lefelé. Minél jobban elnyújtjuk a kényeztetést, annál nagyobb lesz az orgazmus. Így biztos legközelebb is kér majd repetát -írja a bien.hu.
Lepjük meg az irodában!

Kutatók megalapították, hogy a férfiak fantázialistáján előkelő helyek szerepelnek. Közöttük például a munkahelyi szex. Fogjuk egy nagyon szexi fehérneműt és egy télikabátot. Sétáljunk be hozzá és nyűgözzük le! Az év végi hajtásban nagyon jó feszültség oldás lehet ez a módszer és biztosan mosolyogva jön majd haza.

Nincsenek megjegyzések