Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Felrobban az internet: Azt nézd, döbbenetes karácsonyi szerelésben a gyönyörű Katalin hercegné

És akkor Erzsébet királynő őrületes pulcsijáról még nem is beszéltünk!
Erzsébet királynő zöld kutyás pulcsiban Fotó: PuzzlepixHarry herceg pingvines szerelésbenA Madamme Tussauds londoni múzeumában a viasz figurák öltöztek karácsonyi szerelésbeJótékonysági célból került a királyi családra a sok karácsonyos felsőKatalin hercegné szorosan összekapcsolódik Vilmos herceggelEgy pulcsiban a hercegi párMég az ebek is kaptak az ünnepi szerelésből
Az egész királyi család olyan ruhában jelent meg, ahogy még sosem láttuk őket. Mindez a Madame Tussauds London múzeumban történt. Van itt, télapós pulcsi, mézeskalács sütis felső, sőt Harry hercegnek pingvines szerelés jutott.

Mielőtt elhűlnél elmondjuk, a döbbenetes karácsonyos viseletet a királyi család viasz figuráira húzták a múzeum dolgozói. Ne hidd, hogy ez valami vicc! A múzeumban december 16-ig látható nem mindennapi öltözékek miatt befolyó összeggel egy gyermek jótékonysági szervezetet segítenek majd. Nézd, mennyire vagányul mutat a királynő a kutyás szerelésben, de a legnagyobb kedvencünk Katalin hercegné és Vilmos herceg közös karácsonyfa mintás pulcsija!








Nincsenek megjegyzések