Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Puzsért kitiltották Fábry Sándor műsorából

Puzsér Róbert neve is felkerült a nemkívánatos személyek feketelistájára a köztévénél. 
A kritikus a Hír TV Szabadfogás című műsorában mesélte el: az MTVA vezetősége megtiltotta Fábry Sándornak, hogy meghívja őt a műsorába. A kitiltás okáról a Bors érdeklődésére Puzsér elmondta, hogy egyértelműen politikai döntés született.

– Nem szeretik a kritikus hangot. Nem szeretik, ha rájuk olvassák a bűneiket, mert ők nem gyónásban utaznak. Mindenesetre jól jelzi a kézi vezérlést és a rákosista médiapolitikát, hogy még annak a Fábry Sándornak is megmondják, hogy kiket hívhat meg és kiket nem, akinek mindent köszönhetnek – utalt arra, hogy Fábry, mint a jobboldali értelmiség közismert alakja, sokat tett a mai kormánypártok népszerűsítéséért.

Puzsér szerint Fábry „tökösen” viselkedett, amikor a műsorának közönsége előtt is elmesélte a köztévéből való kitiltás történetét. A megmondó embert egyébként hidegen hagyja, hogy egyes médiumokban feketelistára került.

– Őszintén, akkor csodálkozom, hogyha meghívnak. Így aztán nem kell elkönyvelnem a csalódást, ha nem engednek be valahova. Így amikor néha meghívnak, ak­kor annak nagyon örülök – summázta Puzsér.

A Bors Fábry Sándort is meg akarta kérdezni a történtekről, de nem sikerült elérnünk. Az MTVA-tól a következő választ kaptuk:

„A hivatkozott műsorszámból és Puzsér Róbert által elmondottakból is világosan kitűnik, Puzsér Róbert jelenleg egy másik médiavállalkozás meghatározó arca, húzóműsorok állandó szereplője, valamint az is tudható, hogy saját műsorral is rendelkezik a Hír TV-ben. Médiapiaci sajátosság, hogy a TV2 sztárjai nem, vagy csak nagyon korlátozottan szerepelnek az RTL Klub műsoraiban és fordítva. Ahogyan Petőfi tv-s fiatal műsorvezető sem tűnik fel celebműsorban az RTL-en: mindenkinek a maga sztárjai fontosak. Csak a föntebbi szabályszerűség érvényesítéséről van szó.”

Nincsenek megjegyzések