Halott kislány próbált barátkozni a fiatal nővel (Kép)

Hannah Butler nem sejtette, hogy milyen meglepetésben lesz része a kísértet-túrán.
Napjainkban olyan sokan érdeklődnek a paranormális jelenségek, szellemek, kísértetházak iránt, hogy megéri ilyen témájú túrákat, utakat szervezni. Egy ilyen szervezett útvonalú kísértet-túrára indult Hannah Butler az egyik barátnőjével, akivel úgy gondolták, hogy jót fognak szórakozni.

A 24 éves nő, aki Yorkshire megyében lakik, nem sejtette a társával, hogy milyen hihetetlen meglepetésben lesz része a kísértet-túrán. A kiránduláson részt vevő tizenöt személyt egy híres fához vezette a túravezető, aki elmondta, hogy a legenda szerint egy régen elhunyt árva kislány szelleme jelenik meg a helyszínen, hogy ott megvárja a tengerről visszatérő édesapját.
A megható történetről azonnal azt hihetik a szkeptikusok, hogy csak egy kreatív turistacsalogató, ám Hannah fényképe mást bizonyít. A fiatal nő lefotózta néhányszor a fa környékét. Az egyik ilyen képen később egy furcsa alakot vett ki.
Hannah egyre jobban koncentrált a fotóra, mire végül arra jutott, hogy a halott kislány szellemét fényképezte le. A felfedezése óta, Hannah nem tud elszakadni a kislány emlékétől. Ma már úgy gondolja, hogy a szellem barátkozni akart vele, de ő eljött, ám a 100 mérföldes távolság ellenére is gyakran olyan érzése van, mintha a kislány egy helyiségben tartózkodna vele.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog