Heti horoszkóp (december 12. – december 18.)

Mi vár ránk a következő napokban?
Szinte érezzük a karácsony illatát, ám még ezen a héten sem adhatjuk át magunkat teljesen az ünnepi készülődésnek, mert a csillagok rengeteg lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy befejezzük a függőben lévő ügyeinket, valami újba kezdjünk, esetleg megerősítsük a anyagi helyzetünket.

Kos: Tévedtünk, ha azt feltételeztük, hogy karácsonyig már semmi fontos nem fog történni velünk, mert a héten a karrierünk és az egzisztenciánk szempontjából számíthatunk egy fontos lehetőségre, ami lehet üzleti ügy, egy állásajánlat, vagy saját vállalkozás indítása.

Vegyük észre a kínálkozó alkalmat, és ne próbáljuk 2017-re tolni a lehetőséget, mert most lesz szerencsés időszakunk, nem akkor!Nyugodtan cselekedhetünk, hiszen megvan bennünk a kellő akarat, ambíció ahhoz, hogy sikert arassunk.Ne felejtsük el, hogy csak az nyerhet, aki mer!

Bika: Nagy szerencsénk van, amiért a csillagjegyünk miatt hatalmas a kitartásunk és az állóképességünk, ugyanis a héten olyan sok feladat vár ránk, amibe más beleszakadna.Amellett, hogy helyt fogunk állni, még arra is jut energiánk, hogy másoknak segítsünk.

Az önzetlenségünkért cserébe az égiek megjutalmaznak azzal, hogy a héten lehetőségünk lesz arra, hogy új barátságot vagy párkapcsolatot kezdjünk.Ugyanez a csillagállás fog segíteni abban, hogy népszerűek legyünk az ismerőseink, barátaink körében, tehát szinte mindenkinek jó véleménye lesz rólunk.

Ha vannak korábban megromlott kapcsolataink, akkor azokat a héten könnyen megjavíthatjuk.Anyagilag is szerencsés napok vár ránk.Ez főleg csütörtökön lesz érezhető, ami különösen jó hír így karácsony előtt.

Ikrek: Igaz, hogy közeleg 2016 vége, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs több feladatunk az idei évben.Ikrekként a kapcsolatteremtés és kommunikáció nagymesterei vagyunk, mégis akadnak függő ügyeink az emberi kapcsolatok terén.

Ez az a feladat, ami még vár ránk, úgyhogy gondoljuk át, hogy ki az, akivel konfliktusba keveredtünk, majd keressük meg az illetőt, és próbáljuk megtenni az első lépést a békülés felé.

Ha az illető nem örül, hogy lát, akkor azt ne vegyük magunkra, mert az számít, hogy megpróbáltuk!

Mutassuk ki a jóindulatunkat, próbáljuk megbeszélni vele a feszültség okát, mert ez az önbizalmunknak jót tenne, ha sikerülne rendezni a kapcsolatot, ráadásul így sokkal békésebb, meghittebb hangulatunk lenne az ünnepekre.

Rák: Ezt a hetet nekünk találták ki!A következő napokban csak hallgassunk a megérzéseinkre, mert az intuícióink segíteni fognak, hogy tudjuk, hogy mit szeretnének hallani tőlünk a szeretteink.Most könnyen rá fogunk érezni arra, hogy mivel vidíthatjuk fel a családunkat.

Kicsit olyanok leszünk, mintha olvasnánk a gondolatokban, aminek köszönhetően örömet szerezhetünk másoknak, kitalálhatjuk a rejtett vágyaikat.Használjuk ki ezt a lehetőséget, hiszen rég volt, hogy testileg és lelkileg is ráéreztünk az emberek érzéseire, óhajára!

Ennek tudatában nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy jó évet zárunk, főleg azért, mert maradt energiánk arra is, hogy lezárjuk a függőben lévő ügyeinket.Ne felejtsük el, hogy a sors mindig meghálálja, ha valaki törődik a saját fejlődésével!A karácsonyi előkészületek se halogassuk tovább!
Oroszlán: Habár egyáltalán nem vágyunk munkára, mégis már a hét elején találkozhatunk egy remek lehetőséggel, ugyanis a csillagokat nem érdekli, hogy mihez van kedvünk, mert ők egymás után küldik a jobbnál jobb lehetőségeket a szakmai sikerhez.

A héten remekelhetünk az üzleti ügyek lebonyolításában, a tárgyalásokban, sőt még egy remek pozíciót is megcsíphetünk.

Fontos, hogy a héten intézzünk el mindent, amit még 2016-ban akarunk, ugyanis minden más az ölünkbe fog pottyanni.

A következő napokban észre fogjuk venni, hogy jól megy a sorunk, ezért a hangulatunk is javul.Mind kedv, mind munka szempontjából képesek leszünk magunkkal ragadni a többieket, tehát igazi Oroszlánként uraljuk a helyzetet és a csapatot.A héten bármit elérhetünk.

Szűz: A héten tele leszünk szeretettel, békességgel, gondoskodással a szeretteink felé.A következő napokban önzetlenül, szerényen, ellenszolgáltatás igénye nélkül fogjuk árasztani magunkból az érzelmeket.

Most örömünket leljük abban, hogy mások gondjait enyhíthetjük, mosolyt varázsolhatunk az arcokra.Mindennek oka természetesen az, hogy közeledik a karácsony, úgyhogy nyugodtan mutassuk ki a szeretetünket, de ne csak tettekkel, hanem öntsük azokat szavakba!

Ne csak a szeretteinknek beszéljünk az érzéseinkről, hanem a környezetünkben élőknek is elárulhatjuk, hogy mit érzünk irántuk.Ez a hét a békülésre is remek, mert érzelmesen, diplomatikusan fogunk kommunikálni.

Mérleg: A héten minden apróságra figyeljünk oda, mert a legkisebb részlet is komoly üzenetet tartogathat a számunkra.A hét közepén lehetőségünk lesz arra, hogy pozitív irányba változtassunk a pénzügyeinken.

Ez egy annyira egyértelmű lehetőség lesz, hogy maximum akkor szalasztjuk el, ha nem akarunk élni vele.Ne hagyjuk veszni az alkalmat, mert olyasmiről lesz szó, ami megalapozhatja, stabillá teheti az anyagi helyzetünket, vagy elsepri a problémákat.

Gondoljunk azokra az értéktárgyakra, javakra, amelyek valamilyen módon kapcsolatba hozhatóak velünk.Lehet, hogy lakást vehetünk, vagy eladunk egyet. Ha megvan a bevétel, akkor annak okosan találjunk helyet!Jó ötlet a befektetés, de a felesleges költést verjük ki a fejünkből!Előfordulhat, hogy ez a haszon nem anyagi, hanem erkölcsi lesz, ám még így is jól fogunk járni.

Skorpió: Nincs kizárva, hogy váratlan akadályokkal kell szembenéznünk a héten, de ettől ne ijedjünk meg, mert a szokásos vonzerőnkkel a magánügyeinket és a hivatalos dolgainkat is sikerül elrendeznünk.

Mivel Skorpióként szeretjük, ha szeretnek, ezért tisztában vagyunk a személyiségünk pozitív hatásával.Most nyugodtan használhatjuk ezt a képességünket arra, hogy rokonszenvessé tegyük magunkat.Egy-egy jó ötlettel, gesztussal, mosollyal hamar el fogjuk érni a célunkat.

A vonzerőnkkel megszerzett előnnyel bebizonyíthatjuk magunknak és a környezetünknek, hogy mennyire egyedi és kivételes személyek vagyunk, valamint azt, hogy még a nehéz feladatokat is könnyen elintézzük.Ne feledkezzünk el a kikapcsolódásról és a karácsonyról se!
Nyilas: A csillagjegyünk az oka annak, ha a héten azon gondolkodunk, hogy meg kellene tennünk egy fontos lépést, de nem tudjuk eldönteni, hogy ezt idén, vagy 2017-ben tegyünk-e meg.A döntésünket az könnyítheti meg, hogy a csillagok elég energiát és akaraterőt adnak ahhoz, hogy idén kezdjünk bele a dologba.

Habár az ünnepek közeledése miatt már a mi gondolatainkat sem a munka tölti ki, mégis érdemes belevágni a feladatba, mert azt még sikerül befejezni az idén, ráadásul olyan lehetőségre csaphatunk le, ami hosszú távon megalapozza az egzisztenciánkat.

Bak: A héten többször érezhetjük azt, hogy mások az utunkat akarják állni.Ez eleve zavaró, de az még bosszantóbb, hogy vannak, akik helyettünk akarnak dönteni.Talán ezt még lenyelnék, de akkor végleg elszakad a cérna, amikor rájövünk, hogy ki akarnak használni.

A következő napokban figyeljünk oda a levegő csillagjegyű ismerőseinkre, mert ők feszültebbek lesznek, mint máskor, úgyhogy próbáljuk ne átvenni tőlük a negatív hangulatot!Ezt elkerülhetjük azzal, ha teljesen a feladatainkra koncentrálunk, vagy odébb állunk.

Vízöntő: Fárasztó hetünk lesz, ez pedig a hangulatunkra is rányomja a bélyegét, ugyanis legszívesebben otthagynánk mindent, és elvonulnánk, amíg véget nem érnek az ünnepek.Erre sajnos nincs esélyünk, mert el kell intéznünk a ránk váró ügyeket, ráadásul most segítségre se számíthatunk.

Szerdán és csütörtökön egy nyugodt percünk sem akad.Péntekre végleg elegünk lesz a munkából, a túlórákból, a családunk és a barátaink óhajaiból, és a megállás nélküli teljesítésből.Emellett úgy fogjuk érezni, hogy az elhatározásaink, a terveink köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Próbáljunk ne elkeseredni, mert a csillagok legalább kreatívvá tesznek, ez pedig nagy segítség abban, hogy a ne legyenek nehezek a feladatok, hiszen Vízöntőként a miénk a legötletesebb csillagjegy.Vigasztaljon az a tény is, hogy az ünnepek alatt pihenhetünk!

Halak: A héten ellenállhatatlanul fogunk viselkedni a környezetünkkel.Szerdán és csütörtökön annyira jó formában leszünk, hogy a barátainkat, az ismerőseinket teljesen elvarázsoljuk, de még azokat is elkápráztatjuk, akik nem a barátaink.

Habár ez remek, mégis jobb lesz, ha a saját igényeinket is figyelembe vesszük, tehát ne próbáljunk csak a környezetünk elvárásainak megfelelni, ami egyébként egy olyan hiba, ami gyakran előfordul velünk.

Az előttünk álló héten több olyan lehetőség is elénk kerülhet, ami nagyon csábító, de szinte biztos, hogy a rengeteg befektetés csak egy alig látható eredményt hozna, tehát nem éri meg a dolog.Ha lehet, akkor ne rohanjunk mások segítségére, hanem a felszabadult időnket és erőnket fordítsuk a karácsonyi előkészületekre!
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog