Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Heti horoszkóp: 2016. december 19 – 25.

Az Ikreknek rengeteg elintéznivalója van, az Oroszlán másképpen tervezte az ünnepeket, a Mérlegnek nyugalomban és meghitt hangulatban telnek a napjai.
Kos (március 21.-április 20.)
Jobb, ha nem húz újat a felettesével, mert a kettőjük között kialakuló nézeteltérés megmérgezheti az idáig jól működő munka kapcsolatukat, de az ünnepi hangulatát is.

Bika (április 21.-május 20.)
Már előre örül, hogy végre kifújhatja magát és a biztonságot és kényelmet nyújtott otthonában lehet. Szereti a vendégeskedést, jó házigazda, de azért most tart is tőle.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Még rengeteg elintéznivalója van, de egyenlőre bírja energiával. Abban reménykedik, hogy a karácsonyi ünnepek alatt talán valamennyire kipihenheti magát.

Rák (június 22.- július 22.)
Változtat a megszokott menü soron, emiatt egyre jobban elfogja az aggodalom. Nem szeretne csalódást okozni a szeretteinek, de itt az idő, hogy végre új szelek fújjanak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egészen másképpen tervezte az ünnepeket, de kénytelen meghajolni a szereteti akarata előtt és beadni a derekát. Azonban elhatározza, legközelebb biztosan nem enged.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Legyen óvatos az ünnepi készülődésben, mert a Mars bolygó viták, veszekedések provokálására hajlamosítja. Nagy szüksége van türelemre, valamint önuralomra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nyugalomban és meghitt hangulatban telnek a napjai, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna a sorstól. A kedvesével is újra a régi összhangban vannak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne engedje, hogy az egyik közeli rokonát csak a személyes érdekei vezéreljék. Még időben lépjen, nehogy későn vegye észre, hogy mindenáron ki akarja használni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Igen bölcsen teszi, ha háttérbe szorul, s nem bonyolódik fölösleges vitába. Minek elrontani az ünnepeket veszekedéssel. Élvezze inkább, hogy együtt a család.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen óvatos a közlekedésben, ha autóba ül. A nagy forgalom miatt, jobb, ha időben elindul és másokra is figyel. Türelemre, toleranciára biztos szüksége lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Még az utolsó pillanatig is dolgozna, ha a szerettei hagynák, de szerencsére nem engedik, mert az otthonában is szükségük van a segítségére, az okos javaslataira.

Halak (február 20. – március 20.)
Már bánja, hogy túlságosan sokat költött, mert a könnyelműsége felülkerekedett a vásárlási kedvén. Kénytelen belátni, hogy bizony vásárolt fölösleges dolgokat is.

Nincsenek megjegyzések