Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Idén is szorgoskodott Kupidó: ők 2016 legszebb szerelmespárjai

Az év megint csak okozott pár meglepetést, de hát nincs mit tenni, a szív szavára hallgatni kell!

Egész évben benne volt a szerelem a levegőben és ezt a hírességek is megérezték, hiszen megannyi kedvencünk talált rá talán élete párjára 2016-ban. Vannak köztük olyanok, akik rájöttek korábbi szakításuk után, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, vannak, akik barátokból lettek szeretők, másokat pedig egyszerűen csak egymáshoz vezérelt a végzet.

A kérdés most már csak az, hogy mit hoz nekik 2017, vajon jövő ilyenkor együtt lesznek még?

Leonardo DiCaprio és Nina Agdal

A holland modell Nina Agdal a nyár elején foglalta el Roxy Horner helyét Leonardo DiCaprio oldalán. A párt először az idei BAFTA-díjátadón fotózták le még februárban, valószínűleg ott találkoztak először, majd az áprilisi Coachella fesztiválon is együtt buliztak.
A 24 éves szépség mellett azóta is kitart a szoknyapecér Leo, akinek olyannyira kiegyensúlyozott a szerelmi élete, hogy teljesen el is kényelmesedett, még pocakot is eresztett.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Az egykori jegyespár 2013-ban köszönt el egymástól, majd miután tavaly együtt szilvesztereztek, rájöttek, hogy együtt mégis csak jobb, mint külön, így januártól Miley és Liam újból egy párt alkotnak.
Bár Liam márciusban egy ausztrál csatornán kerek perec beismerte, hogy kibékülésük nem jelenti azt, hogy házasodni készülnének, a szóbeszéd mégiscsak igaznak bizonyult. Ezen információk alapján nem lehet tudni, hogy újbóli eljegyzésük mikortól datálható, de az egészen biztos, hogy már lázasan tervezik a nagy napot. Sőt, az énekesnő úgy néz ki párja szülőhazájába, Ausztráliába költözik, hogy hamarosan egy tengerparti esküvőn mondják ki az igent.

Rob Kardashian és Blac Chyna

Blac Chyna foglalkozását tekintve életművész, vagyis televíziós személyiség és előadó. A hölgy annak a Tyga nevű rappernek az exbarátnője, aki most Kylie Jennerrel jár, aki pedig nem más, mint Rob Kardashian húga. Bonyolult egy család…
A lényeg, hogy Rob és Chyna januártól datálható kapcsolata közel egy év alatt megélt magaslatokat és hullámvölgyeket is. Áprilisban meg volt az eljegyzésük, saját valóságshow-juk indult, november elején pedig világra jött lányuk, Dream Renee Kardashian, aki már a mama hasában is celebnek számított.

Orlando Bloom és Katy Perry

Idén talán az ő egymásra találásuk volt a legnagyobb meglepetés, olyan váratlan volt, hogy januártól egészen áprilisig bizonygatniuk kellett a külföldi lapoknak, hogy összejöttek. A pár a januári Golden Globe-on kezdett el egymással flörtölni, februárban Hawaain látták őket együtt, márciusban Disneylandben, majd tavasszal Aspenben, ami után már el kellett fogadni a tényt, ők bizony egy pár.
Az év legnagyobb villantása is hozzájuk köthető egyébként. Igen, arra gondolunk, amikor Orlando szardíniai nyaralásán a világ elé tárta férfiasságát.

Cheryl és Liam Payne

A gerlepár, akik között éppen 10 év a korkülönbség az énekesnő javára, ez év márciusa óta alkotnak egy párt. Először 2008-ban találkoztak, amikor Liam bekerült az X-Factorba, ahol az énekesnő volt az egyik mentor.
Miután Cherylnek sikerült hosszú hónapok után elválni második férjétől, a francia Jean-Bernard Fernandez-Versinitől, pár hete azt is bejelentették, hogy érkezik első közös gyermekük is, melyet egyébként már mindenki sejtett, hiszen az énekesnő igen feltűnően takargatta hasát az utóbbi időben.

Meghan Markle és Harry herceg

A kanadai színésznő, aki maga is több jótékonysági szervezet támogatója az idei Invictus Game alkalmával találkozott Harryvel, melyet maga a herceg alapított. A királyi sarj állítólag sokáig üzenetekkel bombázta a Brilliáns elmék sztárját, aki hosszas gondolkodás után volt csak kapható a randevúra.
Kapcsolatuk már több, mint 9 hónapja tart, mely idő alatt Meghan is többször vendégeskedett a királyi családnál, bár kedvese nagymamájával még nem találkozott.

A távkapcsolat ellenére minden a legnagyobb rendben köztük, tartottak egy romantikus előkarácsonyt is, mivel Erzsébet királynő a családi vacsorára nem hívta meg, de ez érthető, a tradíciók szerin az eljegyzésig ezt felesleges is remélni.

Nincsenek megjegyzések