Kitől tanulhatunk a legtöbbet 2017-ben?

A szüleink, egy gyermek, de a házi kedvencünk is lehet a spirituális mesterünk a következő évben.
Hiába hagytuk ott az iskolapadot, mert a tanulás egy életre szól, hiszen az élet nem annyiból áll, hogy egymás után olvassuk a tudományos könyveket, hanem az is hozzátartózik, hogy egyedül tapasztalunk, az eseményekből és hibáinkból levonjuk a tanulságot, valamint másoktól is rengeteget tanulunk.

Annak érdekében, hogy a legjobb ütemben haladjon a személyes fejlődésünk, az égiek mindig küldenek egy-egy spirituális tanítót.Ez 2017-ben sem változik ezért minden csillagjegy kap egy mestert a következő tizenkét hónapra.

Kos – Boszorkány: Lehet, hogy már ismerjük, de az sem kizárt, hogy még nem azt a személyt, aki lehet hivatásos boszorkány, vagy csak olyan, aki lélekben az, esetleg önmagát képzi, ahogy minket is.2017-ben ez az illető egy teljesen új világot fog megmutatni nekünk.

Lehetőségünk lesz belepillantani a misztikába, megtanulhatunk helyesen imádkozni, kérni, a szavainkat pedig teremtésre használhatjuk.Olyan képességeink bontakozhatnak ki, mint a hatodik érzék, harmadik szem, de talán még varázsolni megtanulhatunk.Jövőre megismerhetjük a mágia különböző oldalait.

Bika – Lelki társ: 2017-ben a lelki társunk lesz a spirituális mesterünk, tehát akkor kényelmes helyzetben vagyunk, ha már megtaláltuk.Amennyiben még keressük az illetőt, akkor már ott tartózkodik a közelünkben, és tudatosan vagy tudatlanul, de megosztja velünk a bölcsességét.

Lehet, hogy olyasmit fog tanítani, amiben még ő sem jártas, vagy velünk fogja tanulni, ezzel segítve a fejlődésünket.A lelki társunk lesz, aki motivál, aki segít megtalálni az igazi személyiségünket, hogy a legjobbat hozhassuk ki önmagunkból.

Ez a spirituális út nem lesz mindig örömteli, hiszen a lelki társunk valahol a tükrünk, ami megmutatja a rosszabb oldalunkat, hiszen előbb rombolni kell, hogy lehessen mire építeni.A folyamat során a kapcsolatunk megerősödik.

Ikrek – Baráti lelki társ: Van, vagy lesz, egy olyan barátunk, aki a lelki társunk, hiszen az eredeti legenda szerint nem csak a szerelmünk lehet a másik felünk.2017-ben az egyik barátunk a személyes tanítónkká válik.

Az illető egyfelől támogatni fog, hogy elérjük a vágyainkat, amikért megállíthatatlanul küzdenünk kell, másfelől segít, hogy kihozzuk magunkból a lehető legtöbbet.

A baráti lelki társ azon lesz, hogy átadja a bölcsességét, de ugyanakkor számítsunk arra, hogy a személyiségünk árnyoldalára is rávilágít, hiszen a hibáinkból tanulnunk kell, hogy abból jó tulajdonságokat alakítsunk ki.

Rák – Földi angyal: A 2017-es spirituális tanítónk egy olyan személy lesz, akinek a születésekor egy angyal költözött a testébe, hogy a földi tevékenységével segítse és gyógyítsa az embereket.Hozzánk azért érkezik, hogy a testi és a lelki sebeinket segítsen meggyógyítani, valamint támogasson az utunkon.

A földi angyal meg fogja tanítani, hogy hogyan találhatjuk meg magunkban a végtelen szeretetet, hogyan kapcsolódhatunk Istenhez, az angyalokhoz és a szentekhez, megmutatja az önzetlenséget, a segítségnyújtást, ami nem ugyanolyan minden ember esetébe, hiszen nem kizárólag pénzzel lehet segíteni.Amennyiben a szavaink vagy az érintésünk gyógyítóerejű, akkor a földi angyal segít ezt a felszínre hozni.

Oroszlán – Földi tündér: Akadnak olyan emberek, akiknek a születésekor egy tündér költözött a testükbe, ezért a viselkedésük hasonlít a tündérekére.

Készüljünk fel arra, hogy a következő évben megtanuljuk, hogy hogyan hívjuk elő magunkból a szeretetet, a kedvességet, az odaadást, a türelmet úgy, hogy az ne csak egy napra szóljon.A földi tündér arra is megtanít, hogy pozitívan gondolkodjunk, mindenben meglássuk a szépet és a jót, így önmagunkban is.

2017-ben sokkal vidámabb és kedélyesebb emberré változhatunk, de talán kicsit gyerekesebbek is lehetünk, mert a spirituális tanítónk felszínre hozhatja a belső gyermekünket.Mindemellett a mágiába is belekóstolhatunk, ám a legfontosabb az, hogy megismerjük önmagunkat és az életutunkat.

Szűz – Gyermek: A sajátunk, de más gyermeke is lehet a spirituális tanítónk 2017-ben.Egy ilyen mestert ne becsüljünk alá, hiszen a gyerekek bölcsebbek lehetnek a felnőtteknél, hiszen az ő érzéseik tiszták, hála annak, hogy még nem szennyezte be azt a társadalom és a rossz környezet.

Ennek köszönhető, hogy a gyerekek könnyebben lépnek kapcsolatba a különböző síkok entitásaival, nyitva van a harmadik szemük, élénkek a spirituális képességeik, és talán még az előző életükre is emlékeznek.

Mindezért egy gyermek remek spirituális tanító lehet, de akkor is sokat megtaníthat nekünk, ha ezek közül egyik képességgel sem rendelkezik, hiszen elég csak a tiszta szeretettel, odaadással és türelemmel rendelkeznie.

Ha a mesterünk mellett kicsit gyerekké válunk, akkor attól vidámabbá válhatunk, pozitívabban gondolkodhatunk, megnőhet a kreativitásunk.Mindebből nagy dolgokat teremthetünk, ráadásul a spirituális oktatónk mellett teljesen kiélvezhetjük az életet.

Mérleg – Gyógyító: 2017-ben egy gyógyító lesz a spirituális mesterünk, aki a testet vagy a lelket hozhatja rendbe.Miután minket is meggyógyít, megtanítja, hogy a saját képességeinkhez mérten, hogyan gyógyíthatunk másokat.

Ehhez azonban az kell, hogy a saját testünk és lelkük tökéletes állapotnak örvendjen.Jövőre meg kell tanulnunk legyőzni a testi és lelki akadályokat, amelyek alól fel kell szabadítanunk magunkat.Ha ez sikerül, akkor az életünk tudatosabb irányt vehet, az érzéseink tisztábbá válhatnak.

Amikor ez megtörténik, akkor a felszínre hozhatjuk a gyógyító energiánkat, amivel magunkat is kezelhetjük.Ha majd készen fogunk állni, akkor megtanulhatjuk, hogy hogyan gyógyíthatunk másokat az érintésünkkel, szavainkkal vagy különböző segédeszközökkel.

Skorpió – Látnok/jós: Egy barát, vagy képzet személy lehet az a jós vagy látnok, aki arra fog megtanítani, hogy önmagunk ura legyünk, ugyanis a 2017-es fejlődésünk célja nem az, hogy kártyából jósoljunk, hanem az, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását.

Lehet, hogy jóseszközzel vagy spirituális képességgel, de meg fogjuk tanulni azt, hogy észrevegyük a jeleket és értelmezzük azokat.Jövőre fogékonyabbak leszünk az útmutatásokra, de arra is, hogy mi mutassunk irányt másoknak.

2017-ben meg kell értenünk a világot, annak a működését, a karmát, a sorsot, mert ezek nélkül nem lehetünk jó jósok.Emellett az is fontos, hogy felfedezzük a saját élettörténetünket, feladatainkat, sorsunkat.Ha megvilágosodtunk, akkor másoknak is segíthetünk.

Nyilas – Anya/apa: Ez a hír valószínűleg akkor lepett meg a legjobban, ha nem ápolunk túl jó viszonyt a szüleinkkel.A spirituális tanító nem kizárólag olyan személy, aki ért ehhez, hanem arról is lehet szó, aki valamilyen módon hozzájárul az életünk és a személyiségünk fejlődéséhez.Az apánk vagy az anyánk ilyen személy lesz 2017-ben.

Jövőre figyeljünk jobban oda arra, amit a szüleink mesélnek, még akkor is, ha az a századik unalmas anekdotáról van szó, mert az égiek ezen keresztül üzenhetnek nekünk.Az is lehet, hogy egy nehéz helyzetben valamelyik szülőnk mondja meg, hogy merre kellene mennünk.

Mindegy, hogy milyen a kapcsolatunk a szüleinkkel, mert a vér összeköt.Ha nem is tudatosan, de tudják, hogy mi a jó nekünk, ezt pedig mindegy, hogy milyen módon próbálják az értésünkre adni.

Bak – Házi kedvenc: Lehet, hogy az állatok nem tudnak beszélni, de nem is kellenek szavak ahhoz, hogy a házi kedvencünk átadja a bölcsességét, útmutatását.Ha kellően nyitottak leszünk rá, akkor 2017-ben a házi kedvencünk, aki lehet kutya, macska, hörcsög, ló, vagy bármilyen más állat, képes lesz megosztani velünk az érzéseit, gondolatait

Jövőre figyeljünk jobban a házi kedvencünk viselkedésére, tetteire, mert ezek mind árulkodni fognak, hiszen egy macska is képes nyugalmat, türelmet oktatni, ahogy a kutya az optimizmusból és vidámságból ad értékes leckét, de egy ló akár arra vezethet rá, hogy pozitívak, kitartóak legyünk.2017-ben csak rajtunk fog múlni, hogy mennyit értelmezünk a házi kedvenc mesterünk viselkedéséből.

Vízöntő – Kívülálló: 2017-ben egy olyan személy lesz a spirituális mesterünk, aki nem része a mindennapi életünknek, csak időnként felbukkan, talán segít ebben-abban.Ez a kívülálló lehet a szomszéd, a portás, egy bolti eladó, vagy egy virtuális ismerős.

A tanítónk nem szerves része az életünknek, de időnként megjelenik, és talán csak pár percet beszélgetünk vele, mégis ennyi idő is elég ahhoz, hogy átadja azt a tudást, amire 2017-ben szükségünk van a fejlődéshez.

Egy-egy mese, élménybeszámoló, nem kért jó tanács is sokat hozzátesz az életünkhöz és a személyiségünk építéséhez.Az illető utat mutat, gondolatot ébreszt, segít, de ezt csak akkor fordíthatjuk a hasznunkra, ha nyitottak leszünk, és felismerjük ezt a kívülálló mestert, akit mindig hallgassunk végig!

Halak – Idegenek: Ne higgyük, hogy egy másik bolygóról érkezik a spirituális mesterünk 2017-ben, mert arról van szó, hogy olyanok taníthatnak, akiket nem ismerünk.Ebből látszik, hogy nem egy, hanem több tanítónk lesz, akik majd egymásnak adják a kilincset.

A spirituális mesterek jönnek-mennek 2017-ben.Talán lesz, akivel kétszer futunk össze, tehát jövőre nagyon nyitottnak kell lennünk a külvilág felé, mert csak így ismerhetjük fel a spirituális mestereket.Ne aggódjunk, hogy nem ismerjük fel a tanítónkat, mert ez nem fog előfordulni.

Amikor összetalálkozunk egy idegennel, például egy öregasszonnyal a buszon, akkor tudni fogjuk, hogy az illető, aki unalmas mesét kezdett el mondani nekünk, valójában egy bölcs asszony, aki velünk osztotta meg a tudását.

Az idegen mesterek megosztják velünk az élettapasztalatukat, kéretlen tanácsokat adnak, segítenek, utat fognak mutatni azért, hogy a személyiségünk fejlődhessen, és beteljesíthessük a sorsunkat.

(Forrás: noiportal.hu)
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog