Lejárt a guminők ideje: itt a hírességekről formált szexrobot- Videó

Rengeteg rajongónak volt már szexuális fantáziája kedvenc sztárjukkal, de valószínűleg csak nagyon kevesüknek sikerült a fantáziát valósággál formálnia. Most azonban már bárki lefeküdhet egy híreséggel.
Dr. David Levy, aki Szerelem és szex a robotokkal címen írt könyvet, azt gondolja, hogy a jövőben a robotokat, akár hírességek mintájára is készíthetik, vagyis akár Scarlett Johanssonnal is lefeküdhetünk. 


- Milyen jó lesz, amikor majd valaki azt mondja, hogy van egy Angelina Jolie szexrobotom, és állati jó az ágyban! - mondja Levy.

Dr. Levy szerint ez a robot gazdasági szempontból is jó, mert biztosan óriási igény lenne rá, ezért aki készíti vagy árulja, biztosan nagyon gyorsan milliomos lesz.

Azt azonban tudni kell, hogy minden hírességnek bele kell egyeznie, hogy róla mintázhassanak robotot, és ugye ehhez nem biztos, hogy bárki is az arcát fogja adni.

Az év elején egy grafikus, Ricky Ma, megalkotta Scarlett Johansson mását, persze ez még nem szexrobot, de már apró visszajelzéseket tud adni, ha mondjuk megdícsérik, hogy milyen szép.


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog