Madonna olyat mondott a színpadon, amire senki nem számított

Madonna a maga 58 évével is még mindig a legsugárzóbb nő, ha belép egy szobába, egy igazi ikon. A Billboard Women díjátadóján senki nem tudott labdába rúgni mellette. Nem is véletlen, hogy ő kapta meg Az év nőjének járó elismerést.
Madonnának sikerült 2016-ban még saját maga rekordját is megdönteni, mint az év legsikeresebb turnézó női előadója. Amikor pedig a színpadra lépett egyedi tervezésű Gucci összeállításában, egy nagyon erőteljes beszédet is tartott a jelenlévők előtt.

A díva visszaemlékezett, hogy 34 évvel ezelőtt, karrierjének kezdetén mennyi nehézséggel kellett megküzdenie, majd a végén megköszönte mindazoknak, akik ellene voltak, akik kritizálták, akik a vesztét akarták, mert ők tették azzá az erős, sikeres nővé, akivé lett.
Ezzel valóban senki nem vitatkozhat, ahogy azzal ténnyel sem, hogy Madonna tényleg minden idők leghíresebb női előadóművésze, amit kétségtelenül nemcsak tehetségének, hanem excentrikus stílusának és merész, szókimondó személyiségének is köszönhet. Még több ilyen erős nőt!


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog