Milyen lesz a karácsonyunk?

A szíriuszi plejádok kártyái elárulják, hogy mire számíthatunk az ünnepi időszakban.
A hiedelmek szerint a plejádok egy energiaközösség, amelynek a történelme messzire nyúlik vissza.Állítólag az őseik egy másik világból érkeztek a Földre, ahol tökéletességet, univerzumot alkottak, illetve segítenek, hogy az emberek beteljesítsék a sorsukat.

Most a szíriuszi plejádok kártyái azt fogják megjósolni, hogy milyen lesz a karácsonyi időszakunk.Ehhez csak választunk kell egy nevet a fenti tizenkét név közül.

A hiedelmek szerint a plejádok egy energiaközösség, amelynek a történelme messzire nyúlik vissza.Állítólag az őseik egy másik világból érkeztek a Földre, ahol tökéletességet, univerzumot alkottak, illetve segítenek, hogy az emberek beteljesítsék a sorsukat.

Most a szíriuszi plejádok kártyái azt fogják megjósolni, hogy milyen lesz a karácsonyi időszakunk.Ehhez csak választunk kell egynevet a fenti tizenkét név közül.

Atlasz: A választásunk nagyon erős jellemre utal.Szokásunk, hogy a sajátunk mellett mások terhét is a vállunkon cipeljük.Az idei karácsonykor ettől a plusztól kell megszabadulnunk, mert ideje, hogy kicsit magunkra is gondoljunk.

Az ünnepi időszakban szakadjunk ki a hétköznapokból.Azt is jól tesszük, ha megfogadjuk egy nagyon közeli barátunk tanácsát.A közeledő karácsonyról jól tudjuk, hogy végre meghozza a várt jutalmat, amit az egész éves munkánkért érdemlünk.Figyeljünk az apró jelekre, álljunk meg a mindennapos rohanásban, mert csak így lehet meghitt és boldog az ünnep, amit szűk családi körben töltsünk!

Matariki: Rendkívül titokzatos személyek vagyunk, ugyanis nagyon nehezen nyílunk meg mások előtt.A környezetünk olykor elbizonytalanodik, mert nem tudják, hogy kérdezhetnek, vagy inkább hallgassanak.

Mivel szeretjük a saját készítésű apróságokat, ezért már lázasan készülünk az ünnepre.A környezetünkben mindenki tudja, hogy mindegy, hogy mit kap tőlünk, mert azt biztos, hogy szívből készítettük, ha pedig kapunk valakitől valamit, akkor annak örülni fogunk.Lehet, hogy anyagi szempontból nem kapunk értékes ajándékot, de szeretetből fogjuk kapni, ami sokkal többet ér nekünk.

Orion: Nagyon bátrak vagyunk, szeretjük a kihívásokat, az életre pedig úgy tekintünk, mintha verseny lenne.

Készítsünk tervet az életünkről, az időbeosztásunkról.Ez ne legyen túl elnagyolt, mert akkor nehezebb lesz a dolgunk, de a túlzott részletességet is kerüljük, mert akkor az apróságokban veszünk el!

Lehet, hogy több vázlatra lesz szükség, de ne adjuk fel, hiszen a kezdet mindig nehéz, hamarosan pedig mesterek leszünk.A legnagyobb karácsonyi ajándékunk az lesz, hogy megtanuljuk beosztani az időnket, megtervezzük az életünket, ám emellett egy közeli barátunk is óriási örömet fog szerezni nekünk.

Pléioné: Határozott egyéniségre utal a választásunk.Tisztában vagyunk azzal, hogy hogyan éljük az életünket, hova tartunk, de legbelül mégis bizonytalankodunk, ám arra odafigyelünk, hogy ezt ne lássa a környezetünk.
Szeretjük az álarcunkat, ami egy erős ember képét mutatja, ám most karácsonykor mernünk kell gyengének lenni.

Ha ezt megtesszük, akkor a családunk és a barátaink még nagyobb szeretettel fordulnak majd felénk.Mindenki megérdemli a bátorítás, a kedvességet, úgyhogy fogadjuk el, főleg akkor, ha ezt karácsonykor kapjuk!

Celaenó: A vonzás, a mosoly és a kisugárzás az erősségünk, de ne éljünk ezzel vissza, mert különben egy távolabbi barátunk nem elhozza a karácsonyi ajándékunkat, hanem tőlünk vesz el valamit, amiért megdolgoztunk, ez pedig nagy bosszúságot okozna.Ajándékozzunk meg másokat a mosolyunkkal, legyünk nagylelkűek, adakozzunk a szegényeknek, mert egy titkos hódolótól megkaphatunk mindent, amire karácsonykor vágyunk.

Electra: A választásunk szerint eljött az ideje annak, hogy változtassunk az életünkön.Ha úgy érezzük, hogy bántott az élet, bátortalanok vagyunk, akkor hunyjuk le a szemünket, képzeljük el, hogy milyen az, amikor kedvesek hozzánk.Kitől várjuk ezt a legjobban, és biztos, hogy tőle kellene?

Alvás előtt meditáljunk, nyissuk ki az életünk ajtaját, hogy hozzánk is megérkezzen a szeretet, ami ott van mindenhol, csak magunkhoz kell engednünk.Karácsonykor valaki meditációs zenével, füstölővel lephet meg, de arra is számíthatunk, hogy spirituális utazásra indulunk.

Taigeta: Ne búslakodjunk, ha úgy alakul, hogy egyedül töltjük a karácsonyt, mert néha kell a magány ahhoz, hogy új erőre kapva nézzünk szembe az élet nehéz kihívásaival.Ha a családunkkal ünneplünk, akkor is szakítsunk arra időt, hogy kicsit egyedül lehessünk!Ebben a néhány órában szóljon minden rólunk.Kortyolgassunk forró italt, nézegessük a havazást, ha lesz, vagy nézzük meg a kedvenc filmünket.Az idei karácsonykor az idő a legnagyobb ajándék, amit kaphatunk.

Maia: Ha hirtelen elkapott a mágia iránti kíváncsiság, akkor a karácsonynál nem is találhattunk volna jobb időt erre.Most csak annyi a dolgunk, hogy a karácsony legyen igazi ünnep számunkra és a környezetünk számára.

Az, hogy ez sikerült-e, könnye felismerhető arról, hogy az igazi karácsonyból nem hiányzik a szeretet.Ha szeretettel állunk neki a munkának, akkor az könnyebb lesz.Teremtsük meg a rendet, a tisztaságot, mert akkor az ölünkbe hullik a boldogság.Mindegy, hogy mit kérünk ajándékba, mert a szeretet és a béke a legjobb, amit kaphatunk.

Asteropé: A szíriuszi plejádok közül a választásunk az, aki a legjobban szereti a hasát.Számunkra a karácsony a szabadságról szól, valamint arról, hogy akkor ehetünk, amikor szeretnénk, ráadásul azt, amire vágyunk, tehát főleg édességet és finom falatokat.

Az ünnep örömére vegyük elő a szakácskönyvet, készítsünk extra süteményt, hiszen örömteli, ha az asztalra tett süteménynek 5 perc múlva hűlt helye.Élvezzük ki az ünnepet, ne törődjünk semmivel, legyünk igazi hedonisták!

Meropé: Könnyű a választott plejád kedvében járnunk, mert két kézzel szórja a meglepetéseket.Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy tegyük magunkévá az ünnepi hangulatot, segítsünk másoknak eljutni ebben az áldott állapotba, amelyben megbékéltünk önmagunkkal.

Karácsonykor viselkedjünk gyengéden az elesettekkel, adjunk az időnkből másoknak, mert lesz valaki, akinek erre különösen nagy szüksége lesz az ünnepekkor.Hívjuk fel azokat, akikkel rég nem beszéltünk, mert így olyan meglepetésben fogunk részesülni, amire nem számítottunk.

Zeusz: A választásunk arra esett, akinek a legnehezebb megfelelni.Zeusz azt tanácsolja nekünk, hogy úgy legyünk önmagunk, hogy közbe ne ártsunk másnak, de a célunkat valósítsuk meg.A kulcs tehát a céljaink megválasztása.

Amennyibe szükséges, akkor dolgozzunk önmagunkon, legyünk olyanok, aki képes megfelelni a saját maga által felállított kihívásoknak!Zeusz segíteni fog, hogy szép legyen a karácsonyunk, de ennek igazi titka a szívünkben van.Az igazi ajándék az, ami szeretetből fakad.Az ünnepi időszakban legyünk bölcsek, mint Zeusz!Az ajándékokat tiszta szívvel adjuk és fogadjuk!

Alcyoné: A szeretet legtisztább formájával segít karácsonykor a választásunk.Alcyoné segít, hogy teljesüljön a leghőbb vágyunk, amiért nem kér cserébe szinte semmit.A plejád támogat, hogy elérjünk oda, ahova régebb óta menetelünk.

Ahhoz, hogy ez teljesüljön, és megkapjuk a boldogságot, előbb el kell engednünk a negatív események emlékeit.Engedjük közel magunkhoz Alcyonét, a családunkat pedig akár egy utazással is meglephetnénk az ünnep alkalmából.

(Forrás: noiportal.hu)
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog