Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagyon fontos: ezért vegye le a gyerekéről a kabátot, ha autóba ülnek

Rengeteg szülő elköveti azt a hibát, hogy amikor beülteti gyermekét az autóba rétegesen próbálja felöltöztetni. Azonban nem gondoltuk volna, hogy a pufidzseki veszélyes is lehet a gyermek életére!
Eláruljuk, hogy miért...

Ezért veszélyes kabátban utazni

Videós ütközésvizsgáló tesztel bizonyították be, milyen végzetes lehet ilyenkor egy ütközés az autóval. A teszt során a gyermekméretű bábut téli dzsekiben csatolták az ülésbe, majd 50 km/h-s sebességre felgyorsulva ütköztek. Rövidesen kiderült, hogy a szorosnak vélt becsatolás egyáltalán nem védte meg a bábut. Szakemberek a teszt kapcsán elmondták, hogy tilos a gyermekünket nagykabátban utaztatni. Ilyenkor vegyük le róla, kössük be a biztonsági övvel és terítsük le egy meleg takaróval. -írja a szuloklapja.hu.

A felnőtteknél is veszélyes lehet!

Számunkra is hasonlóan veszélyes lehet, ha túl sok rétegbe öltözünk és szállunk be a kocsiba. Ne vegyük természetesnek a téli időben a kabát használatát a járműben, kapcsoljuk fel inkább fűtést- úgy sokkal nagyobb biztonságban leszünk, mi is és a gyermekünk is.


Nincsenek megjegyzések