Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem szexel veled a párod? Eláruljuk, miért.

Lehet arra fogni, hogy elhidegültetek egymástól, vagy hogy kihűlt a szenvedély, de mi lenne, ha egyszer az életben mi nők is magunkba néznénk?
Nem elég, ha szép vagy és jó a tested, lehetnek olyan rossz szokásaid, amelyek borzasztóan lelombozóak. Férfiak meséltek arról, melyek azok a hibák, amelyek miatt nincs kedvük a párjukkal szexelni.

1. "Nincs orgazmusa!"

Sajnos általános női hiba, hogy nem merjük magunkat átengedni teljesen az élvezeteknek. Pedig látod, hogy a férfiakat is zavarja, ezért nyugodtan mondd meg kedvesednek, mit és hogyan csináljon. Ettől ő is magabiztosnak és szexinek fog látni, neked pedig kirobbanó lesz az örömöd.

2. "Állandóan rossz a kedve!"

Tény, hogy nem a legvonzóbb látvány, amikor egy nő búskomor. Ha valami bánt, beszéljétek meg. Merj lelkileg is a párodra támaszkodni, így talán egy picit leveszi a válladról a mindennapok terhét, aminek előbb-utóbb hálaszex a vége.

3. "Nem elég, amit nyújt!"

Sajnos olyan is előfordul, amikor a pasi többet és mást szeretne, mint amennyi neked még kellemes lehet az ágyban. Például te gyengéden szereted, ő viszont benne lenne egy kikötözős szexben, mert az izgatja fel igazán? Azzal nem veszíthetsz, ha kipróbáljátok, viszont beszéljétek meg, mi az a kulcsszó, ami azt jelzi, eddig, és ne tovább!

4. "Haragszom rá!"

Ha valamin összevesztetek, vagy megbántott a párod, nem csoda, hogy nem rohansz a karjaiba. Viszont, nincs is annál jobb, amikor békülős szeretkezéssel fejezitek be az estét... mert ez nem csak a filmekben működik!

5. "Túl unalmas"

Ugye milyen unalmasak a sótlan pasik? Na, ők pontosan ugyanezt gondolják rólad, ha nem nevetsz a vicceiken. Tudtad, hogy a jókedvű nők szexuális élete is aktívabb? Kapcsolódjatok ki, menjetek el szórakozni, tervezzetek közös programokat, hogy aztán a szerelem is kéjes legyen!

Nincsenek megjegyzések