Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pénzhoroszkóp 2017

Mire számíthatunk anyagi téren a következő évben?
2017-ben minden csillagjegy életében nagy szerepet kapnak az anyagi ügyek, amelyekben csak akkor könyvelhetünk el sikert, ha azért alaposan megdolgozunk, miközben odafigyelünk a költésre, és nem szórjuk el felesleges dolgokra a pénzt.

Kos: 2017-ben nem lesz olyan sok anyagi problémánk, mint 2016-ban volt, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyelműen bánhatunk a pénzzel.Jövőre fontos, hogy tudjunk spórolni, különben minden hónap végére üres lesz a zsebünk.
A következő évben ne féljünk attól, hogy tanácsot kérjünk azokban a pénzügyi kérdésekben, amelyekben nem vagyunk biztosak!2017-ben új lehetőségekre csaphatunk le a munkában, ez pedig biztos, hogy magasabb jövedelmet fog jelenteni.

Bika: A csillagok arra biztatnak 2017-ben, hogy valamibe befektessünk.Ez lehet iskola, ingatlanvásárlás, vagy valamilyen munkaeszköz.Az, hogy mi lesz, nem fontos, mert a lényeg, hogy sok pénzt szerezhetünk vele.
Jövőre fontos lesz, hogy ne költsük el a vagyonunkat a felesleges apró dolgokra, ugyanis ezzel csak azt érnénk el, hogy később verjük a fejünket a falba, mert nem maradt pénzünk az igazán fontos kiadásokra.Az anyagi kellemetlenségeket megelőzhetjük azzal, ha 2017-ben pénzügyi naplót vezetünk, amibe felírjuk, hogy mit vettünk.Később áldani fogjuk magunkat, amiért ezt megtettük.

Ikrek: Legalább önmagunknak valljuk be, hogy 2016-ban szinte egy teljes vagyont elszórtunk azokra a dolgokra, amelyekre semmi szükségünk!Természetesen ez nem jelenti azt, hogy 2017-ben egy fillért se költsünk luxusholmikra, ám eljött az ideje, hogy meghúzzuk a határt!
Jövőre próbáljunk értelmes dolgokba befektetni!

Rák: 2017-ben hatalmas hasznot hozhatnak a befektetéseink.Ha vannak ingatlannal kapcsolatos problémáink, akkor azok meg fognak oldódni.Ugyanígy a hiteleink sem fognak olyan nagy terhet jelenteni, mint korábban.
Mindez azonban csak akkor valósul meg, ha nem ülünk a babérjainkon, hanem folyamatosan keressük az új kihívásokat a munkánkban.A jutalom lehet, hogy lassan, de biztos meg fog érkezni hozzánk.
A számlánkra befolyt pénz elég lesz arra, hogy megalapozzuk vele a jövőnket.2017-ben nagy összegeket csak kivételes esetekben költsünk, a szerződéseket pedig azt követően írjuk alá, hogy azt másokkal is megnézettük.

Oroszlán: 2017-ben végre mellénk áll a szerencse, ugyanis találkozunk valakivel, aki visszautasíthatatlan üzleti ajánlatot tesz, esetleg a munkánkkal kapcsolatban nyújt segítséget.
A következő évben úgy érezhetjük, hogy anyagi téren kicsit megkönnyebbülhetünk.Ez különösen azért jó hír, mert az elmúlt években kijutott nekünk a pénzügyi kátyúkból.2017-ben ideje, hogy valami komoly dologba befektessünk.

Szűz: Amennyiben a 2017-es év kisebb-nagyobb pénzügyi problémákkal indul, akkor ezeket gyorsan meg fogjuk oldani.A csillagjegyünk híres az alaposságról, türelmet igénylő munkavégzésről, ezért viselkedjünk igazi Szűzként, mert 2017-ben erre hatványozottan szükségünk lesz.
Annak érdekében, hogy anyagilag rendben legyünk, készítsünk listákat, járjunk utána alaposan a bankok ajánlatainak!Ha sikerül profiként beosztanunk a vagyonunkat, akkor semmitől se kell félnünk a következő tizenkét hónapban.

Mérleg: 2017-ben meg kell húznunk a nadrágszíjat, mert az évben előfordulhat, hogy nekünk vagy egy közeli ismerősünknek egy nagyobb összegre lesz szüksége.Annak érdekében, hogy ez ne érjen felkészületlenül, kerüljük a felesleges költést, és kezdjünk minél előbb spórolni!
Mérlegként mindig az élet pozitív oldalát keressük, még a legsötétebb órákban is, ezért lehetséges, hogy egy vadidegen kecsegtető üzlettel áll elénk, vagy a hobbinkba ölt pénz térül meg úgy, hogy abból meg tudunk élni.

Skorpió: Habár a csillagok szerint 2017-ben nem lesz nagyobb kiadásunk, büntetést se kapunk, a tartózás is elkerül, mégis úgy fogjuk érezni, hogy nincs ahhoz elég pénzünk, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk.
Pedig minden okunk meglesz az örömre, hiszen még az sem fog letaglózni, ha egy sikeres hónap után egy gyenge következik.Amennyiben odafigyelünk a kiadásainkra, akkor anyagi szempontból bukkanó nélküli évünk lesz.

Nyilas: Amennyiben eddig viszonylag stabil volt az anyagi helyzetünk, akkor 2017-ben kicsit többet kell tennünk azért, hogy ez így maradjon.Ha egyedül nem megy a vagyonunk gyarapítása, akkor nyugodtan kérjünk segítséget a családunktól, barátainktól!
Egy hosszú távú befektetés megtérülhet jövőre.A csillagok szerint nagy utazás vár ránk 2017 második felében.Ez lehet üzleti út, de egy jól megérdemelt vakáció is.Az utazásig mindenképpen spóroljunk úgy, ahogy csak tudunk!

Bak: 2017 első felében az anyagi dolgok kötik le minden energiánkat és figyelmünket.Keményen fogunk dolgozni azért, hogy minél több pénz vándoroljon a bankszámlánkra.Ennek a célnak az érdekében mindent megtagadunk magunktól, és depresszióba esünk.
Ez egyáltalán nem hangzik egészségesnek, és nem is az, úgyhogy 2017-ben is keressük az arany középutat a munka és a szórakozás között!Jó ötlet, ha ingatlanba fektetünk, vagy szétnézünk a banki ajánlatok között.Meg fogjuk találni a vagyunk növelésének legjobb módszerét, ami nem követel őrült áldozatot tőlünk.

Vízöntő: Minden szempontból fordulatos év lesz a 2017-es.A pénzügyeink esetében nem árt majd felülvizsgálnunk a dolgainkat, mert sok a felesleges kiadásunk.Jövőre próbáljunk minél többet spórolni, és bátran mondjunk nemet bizonyos kiadásokra, főleg akkor, ha azokhoz egyébként sincs kedvünk.
A vagyonunkat fordítsuk értelmes dolgokra, valamint törekedjünk arra, hogy megtartjuk az anyagi stabilitásunkat a nyár végéig!Ha ezt a tervet sikerül megvalósítanunk, akkor nem lesz okunk panaszra az év végi hajtásban.

Halak: 2017 első felében olyan érzésünk támadhat, hogy most már készen állunk arra, hogy megvegyünk valami nagy dolgot magunknak.Ez lehet egy új kocsi, otthon, vagy elutazunk valahova.
Nyár közepétől a spórolás ideje fog elkezdődni, mert így nem lesz olyan érzésünk, hogy kiköltekeztünk.2017 végén megint ránk fog mosolyogni Fortuna, mert egy nagyobb összeggel gazdagodhatunk.

(Forrás: femcafe.hu)

Nincsenek megjegyzések