Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vérvörös folyók jelzik, hogy hamarosan vége a világnak?

Jelek, amelyekből az emberek arra következtetnek, hogy közeleg a pusztulás.A bolygónk haldoklik. Ezt milliószor halljuk a környezetvédőktől, de saját magunk is megfigyelhetjük, hogy valami nagyon nincs rendben a természettel, aminek különös jelenségeibe belemagyarázhatunk bármit.
Sokan abban hisznek, hogy a világ közeledő pusztulását olyan jelenségek jelzik előre, mint a társadalmak összeomlása, hatalmas háborúk és lángba boruló ég. Az elmúlt években már többször hallottunk ilyen jelekről, emiatt fennáll a veszélye, hogy a világ végét jelző próféciák hamarosan beteljesülnek.

A harmadik világháború: Az elképzelés szerint vallásháború tör ki a keresztények és az iszlám között. Az elemzők és a jövő kutatók szerint ez lesz a világ utolsó nagy, globális háborúja. Ha naprakészek vagyunk a hírekből, akkor tudjuk, hogy a harmadik világháború a küszöbön áll.

A Föld jelenleg olyan, mint egy puskaporos hordó, aminek csak a kanócát kell meggyújtani, ugyanis nem egy országban pattanásig feszült a hangulat. A politológusok szerint egyáltalán nem kizárható, hogy néhány éven belül egy nagyobb nézeteltérés háborút robbant ki.

Égi pusztítók: Sokan attól félnek, hogy a különféle égi jelenségek, meteoritok, üstökös becsapódása okozza majd a világ végét. Ez az alapja azoknak az egyre jobban szaporodó elméleteknek, amelyek szerint a sűrű meteorzáporok előbb vagy utóbb egy mindent elpusztító meteorfelhőként érik el a Földet.

Vérré váló folyók: Az biztos, hogy valami nagyon rosszat követünk el a természettel szemben, ha a folyók vérvörös színt vesznek fel. A közelmúltban többször hallhattunk olyan híreket, amelyek szerint ilyen árnyalatra változott egy folyó, tó, de az se ritka, hogy az ég vesz fel vörös színt.

Nemrég Oroszország egyik folyója színeződött el, amire utólag találtak magyarázatot. Az idei évben történt, hogy El Salvadorban az éjszakai fények és az alkonyat vörösre festette az eget. A jelenség okát a mai napig csak találgatják az emberek.
Antikrisztus: Miden évben előkerül Nostradamus és a Biblia, valamint az ezek által megjósolt Antikrisztus, aki elhozza az emberiség végét. A Biblia szerint ez egy olyan személy lesz, akit az emberek csodálnak, de idővel rájönnek, hogy az illető nem igaz és hithű szívű.

Állítólag az Antikrisztus maga a Sátán, aki leszületik a Földre. Sokan úgy vélik, hogy itt még nem tartunk, mert ez lenne az utolsó állomás az apokalipszis előtt, ám mások már kitalálták, hogy Hitler volt az Antikrisztus, mert Hitler óta züllik a világ. Megint mások a frissen megválasztott amerikai elnököt, Donald Trumpot bélyegzik az újjászületett Sátánnak.

A mennyország harsonái: Az elmúlt években a világ számos pontjáról érkeztek beszámolók arról, hogy az emberek rejtélyes, a légkörben áramolva hosszú kilométerekről is hallható, zajokat érzékeltek. Ezeknek a hummogó morajlásoknak az eredetét még nem sikerült meghatározni.

A tudósok közül sokan a tengerek mélyén keresnék a jelenség forrását, ám a természetfeletti dolgok iránt érdeklődők szerint egyenesen a mennyország, végítéletet jósló, harsonáiról van szó. Ez végül is megmagyarázhatná, hogy a kutatók miért nem tudják meghatározni a hang eredetét.

Nincsenek megjegyzések