Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Wossala Rozina: nem a milliomosok lusta életét élem

Wossala Rozina kipróbálta volna a színészszakmát, de édesanyja egyenesen tiltotta tőle. Kánya Kata tudatosan tartotta távol a lányát a színháztól.
A Konyhafőnök zsűritagja most sok mindent szeretett volna rendbe tenni. Wossala Rozina rengeteg kritikát kapott már a szülei miatt, azért, hogy a családja neki megkönnyítette az életét. Bár szerencsésnek tartja magát, szerinte az is kellett, hogy tudjon élni a szerencséjével.  

Például az édesanyja, Kánya Kata egy ideje már komikaként keresi a kenyerét, a színészettel húsz éve felhagyott. Annak idején többször is elmondta Rozinának, hogy nem szeretné, ha a nyomdokaiba lépne.

„Nagyon kiszolgáltatott szakmának tartotta, amiben teljesen igaza volt. Tudta, hogy ha beengedne engem a színházba, és látnám, mi folyik a színfalak mögött, akkor az megfertőzne, és semmi más nem létezne számomra. Valószínűleg ebben is igaza volt, hiszen nagyon megmaradt bennem az a pár alkalom is, amikor bemehettem vele. Tudatosan tartott el ettől a pályából, és így utólag azt mondom, jól tette!” – mondta Rozina az RTL Klub Portré című műsorában. 

Ahogy Rozina fogalmazott, szerencsés abban is, hogy 16 évesen nem azért kellett dolgoznia, mert kenyérre kellett a pénz, hanem azért, mert megtalálta azt a szakmát, amiben dolgozni akart. „Nem a milliomosok lusta életét élem, minden nap bemegyek dolgozni, és szeretettel, kíváncsisággal megyek.”

Valóban jól tette, hogy inkább a gasztronómiát választotta, hiszen miután második lett a Konyhafőnök című műsorban, megnyitotta saját éttermét a belváros szívében, aztán Rozina a Konyhafőnök az új évadában pedig Vajda Pierre helyére ülhetett a zsűriasztalnál. 

Nincsenek megjegyzések