Kirakták a teljes Maradj talpon! stábját az utolsó forgatási napon

Miután rögzítették a Maradj talpon! december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adását, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai.
A "Maradj talpon" az MTVA szórakoztató műveltségi vetélkedője, melynek műsorvezetője Gundel Takács Gábor.

Az MTVA megkeresett bennünket, melyben leírják, a Bors által megjelentetett cikk állításai nem felelnek meg a valóságnak, újságírójuk ugyanis nem is kereste fel a Maradj talpon! készítőit. A félreértések elkerülése végett a továbbiakban közöljük az MTVA közleményét, majd az eredeti cikket.

"Az egész stáb cseréjére nem került sor, többen is tovább dolgoznak a műsorban. Van akitől valóban megvált a külsős partner, de például szinte a teljes (a cikkben tévesen említett) kérdésíró-csapat a helyén maradt.

A velünk szerződésben álló gyártó elmondása alapján a stábtagok váltása sem puccsszerűen történt, és nem is érint minden munkavállalót, így a következők nem pontosak: „A legutóbbi forgatási napon mindenki repült.” (…) „A nagy meglepetés az utolsó forgatási napra ma­radt. Miután rögzítették a december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adást, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai.”

A Maradj talpon! gyártója arról tájékoztatta az MTVA-t, hogy hetekkel korábban kiértesítette azokat, akikkel nem kívánt 2017-re szerződni. Így mindenki tisztában volt azzal, hogy neki ez lesz az utolsó felvételi napja vagy sem. A gyártó cég munkatársai pedig július óta jelen vannak a felvételeken, nem novemberben „jelentek meg váratlanul”.

„A korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik.”

Tájékoztatunk benneteket, hogy mielőtt az Apropó Média kft. leszerződött volna a Maradj talpon! gyártására, akkor már egy éve nem a Show & Game gyártotta a műsort, hanem az MTVA, belső gyártásban. Ennek megfelelően a műsor készítői nem a Show & Game munkatársai, hanem szabadúszó műsorkészítők."

A cikk korábbi állításai:

Így egyetlen forgatási napon sikerült mindenkit kirúgni, majd a helyükre újakat állítani - tudta meg a Bors neve elhallgatását kérő forrásokból.

Az elmúlt hónapokban ezek szerint azon is dolgoztak, hogy teljesen új stábot toborozzanak. Ekkor már a korábbi megbízott vezetőknek és mindenki másnak mennie kellett. Hirtelen elég nagy fejetlenség alakult ki, hiszen az évek alatt összeszokott stábot nem nagyon tudták pótolni az újak.

A show and Game helyett az Apropó Média augusztus óta gyártja a műsort. Az MTVA a megrendelő, a gyártó cégtől megrendeli a műsort. Hogy a gyártó cég kikkel dolgozik, az az ő döntésük. Stábon belül folyamatosan lehetnek változások - nyilatkozta a lapnak Gundel Takács Gábor, aki az informátor szerint kellemetlen helyzetbe került a cserét követően, ugyanis jó viszonyt ápolt a rég stáb tagjaival.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog