Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bréking! Börtönt kértek Lagzi Lajcsira – 50 milliót lophatott

A Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt.
Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 egyedül, majd 2000-től a másodrendű vádlottal, feleségével, Boglárkával szabálytalanul áramot-, vizet- és gázt vételezet mocsai ingatlanaiban illegális bekötések segítségével.

A sértett közműszolgáltatók felé a szabályosan felszerelt fogyasztásmérők által jelzett „nulla” közeli óraállások alapján éveken át minimális összegű befizetéseket teljesített Lajcsi és a másodrendű vádlott, vagyis felesége is.

Az ügyészség harmadrendű vádlottja Cs. Csaba, aki szerintük tudott a szabálytalan bekötésekről és abban segítséget is nyújtott.

Az ügyészség szerint Lajcsi összesen:
- legalább 30.131.478 Ft értékben tulajdonított el áramot,
- legalább 4.723.496 Ft értékben tulajdonított el földgázt,
- legalább 16.003.428 Ft értékben vezetékes vizet
tulajdonított el.

Az ügyészség a vádiratban G. L. vádlottra börtönben végrehajtandó szabadságvesztés, közügyektől eltiltás, 500.000 forint összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzás kiszabását indítványozta – írták közleményükben, amelyben arra is emlékeztetnek, hogy halmazati szabályokra is figyelemmel a büntetési tételkeret két évtől tizenkettő évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Lajcsi az ügy miatt 4 hónapot töltött előzetesben, felesége, Boglárka csaknem két hetet.

Mint ismert, Lajcsit, feleségét, és a harmadik vádlottat, Cs. Cs-t 2015 szeptember 24-én helyezték előzetes letartóztatásba. Még előtte, májusban buktak le, mikor a komáromi és a székesfehérvári nyomozók az E.ON szakembereivel együtt egy feljelentés nyomán megjelentek a lakóparknál.

Forrás

Nincsenek megjegyzések