Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megtörte a csendet: Vonzódik a nőhöz Kelemen Anna!

A csinos médiaszemélyiség érdekes vallomással szolgált: vonzalmat érez a gyengébbik nem iránt is!
Kelemen Anna egy nyitott, liberális személyiség. Nem ítélkezik mások felett, és nem minden esetben szereti a társadalmi kötöttségeket sem. Például szerinte attól még nem lehet kijelenteni egy nőről, hogy leszbikus, ha a saját neme is képes rá bármiféle hatást gyakorolni.

"Számomra emberek léteznek, nem férfiak és nők. Szóval nem attól teszem függővé, érzek-e vonzalmat valaki iránt, hogy milyen nemű. Ez persze nem azt jelenti, hogy leszbikus vagyok, és nők társaságát keresném az ágyban.

Viszont jólesik, ha megdicsér egy hölgy, és látom a női nem szépségét is, ugyanúgy gyönyörködtet, mint a férfitest. Képesek a hölgyek is hatni rám! - árulta el Anna, aki hozzátette: ez a vallomás nem egy felhívás arra, hogy ezentúl tömegesen jelentkezzenek nála a nők bármilyen igényekkel.

1 megjegyzés

The Cortez írta...

„Kelemen Anna egy nyitott, liberális személyiség”

Pontosabban inkább liberális agyhalott.

„Nem ítélkezik mások felett”

Nem? Ezt hol álmodtad? Szerinted mit csinál rendszeresen a könyveiben?

„és nem minden esetben szereti a társadalmi kötöttségeket sem.”

Soha nem szereti. Igazi pszichopata/szociopata személyiség.

„Például szerinte attól még nem lehet kijelenteni egy nőről, hogy leszbikus, ha a saját neme is képes rá bármiféle hatást gyakorolni.”

Mondtam, hogy agyhalott.

„Számomra emberek léteznek, nem férfiak és nők”

Ez meg eredeti gendernáci logika.

„Szóval nem attól teszem függővé, érzek-e vonzalmat valaki iránt, hogy milyen nemű. Ez persze nem azt jelenti, hogy leszbikus vagyok, és nők társaságát keresném az ágyban.

Viszont jólesik, ha megdicsér egy hölgy, és látom a női nem szépségét is, ugyanúgy gyönyörködtet, mint a férfitest.”

Itt most a legtöbb nőre jellemző biszexualitást próbálja megmagyarázni. Amúgy vicces, hogy pont egy olyan kurva mondja magáról, hogy nem leszbikus, aki pinát nyalt egy pornófilmben.