Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fordulat - már Hajdú akar elválni Sarkától

Micsoda fordulat! Míg korábban Sarka Kata kérte házasságuk felbontását, most Hajdú Péter adta be a válópert. Az értesülést, nehezen ugyan, de a producer/showman is megerősítette.
„Igen, valóban én adtam be a papírokat” – mondta szűkszavúan és megtörten a Frizbi műsorvezetője. Sarka Kata a Ripostnak nyilatkozott úgy, hogy már meg is kapta az értesítést az eljárásról, amit Hajdú indított, mert házasságuk „teljesen és kibékíthetetlenül megromlott”.

Hajdú lapunk kérdésére azt is elárulta, hogy miért döntött így alig néhány héttel azután, hogy a bíróság megsemmisítette az előző eljárást. „Úgy érzem, hogy ebben a csiki-csuki helyzetben egyikünk sem boldog, valakinek lépnie kellett, hogy ennek az egésznek véget vessen. Léptem. Ezzel a kérdést lezárom, nem szeretnék semmilyen sárdobálást. Nem akarom, hogy a gyermekeink sérüljenek” – mondta Hajdú Péter, aki nem tagadja, hogy őt magát igencsak megviselték az elmúlt hetek eseményei, szeretne már nyugalmat maga körül. A műsorvezető a napokban barátaival egy osztrák– svájci határon fekvő exkluzív síparadicsomban próbál feltöltődni sportolással és lazítással, azonban az otthonról érkező hírek miatt aligha felhőtlen a pihenése.
Azt mind ő, mind pedig felesége, Kata kijelentette, hogy számukra a gyermekeik a legfontosabbak, az, hogy Noncsika és Dávid a lehető legkevesebbet érezzék a konfliktusból. Mint ismeretes, a nyár vége óta külön élő házaspár tagjai novemberben már nekifutottak a válásnak, akkor Sarka Kata volt a kezdeményező fél. Igaz, feleslegesen adta be a papírokat, mert a tárgyalásra egyikük sem ment el. A bírónak nem volt más választása, mint az, hogy megszüntesse az eljárást.

Az új év kezdetével azonban újra fellángolt vita a házaspár tagjai között. "A házasságunk véget ért, el fogunk válni. Én már csak a gyerekekre és a saját jövőmre koncentrálok" – mondta korábban Sarka Kata. A férje is ráerősített, hogy nincs visszaút. "Katával úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is elválunk, az elmúlt időszak bebizonyította, hogy sajnos nem tudjuk együtt folytatni" – nyilatkozta Hajdú.

Nincsenek megjegyzések