Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült: ez a legösztönzőbb szó szex közben

Mindig próbálunk a párunk kedvében járni a hálószobában? Folyamatosan új trükkökkel kápráztatjuk el, de előfordul, hogy úgy érezzük, mégis felesleges minden erőfeszítés?
Eláruljuk, mivel garantált a szexsiker!

Akadnak, akik zenével próbálkoznak, hogy szuperebb legyen az élmény, valaki pedig extrém pózokban vagy helyszínekben bízik, sőt van olyan is, aki szerint egy romantikus vacsora gyertyákkal a kulcs az intenzív élmény eléréséhez.

Bátorítsuk kedvesünket

A tudósok viszont úgy vélik, hogy semmi nem indítja be jobban a pasikat, mint az, ha a lány szex közben a srác fülébe suttog. Elég néhány biztató, elismerő mondat vagy szó - írja a cosmopolitan.hu.

A kutatásban 39 ezer olyan pár vett részt, akik legalább 3 éve együtt vannak. Kiderült, hogy azoknál, akik szóban is inspirálták egymást, jobban működött a szex! A leghatásosabb szó a „szeretlek” kifejezés volt, ami szinte garancia volt az orgazmusra. Ugyanis kellően ellazítja, ugyanakkor bátorította a másik felet.

Nincsenek megjegyzések