Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pucér fotói miatt tiltották le a Big Brother sztárjának profilját

A Big Brother valóságshow népszerű sztárja, Maca Diskrecia Instagram-oldalán dobta le a textilt, meztelenkedése azonban nem ért jó véget.
A 25 éves nő előszeretettel osztott meg képeket teljesen pucér testéről, többnyire egy szoláriumban pózolt - közölte a Mirror. A meztelenkedés azonban nem mindenkinek tetszett, a kompromittáló fotókat megosztó nő profilját ugyanis jelentették.

Maca a műsor szerb verziójában szerepelt, de ott sem volt az a szégyenlős fajta, az egész országnak megmutatta kerek idomait. Még attól sem bátortalanodott el, hogy kamerák vették, miközben szexuális kapcsolatot létesített játékostársával.

Nem meglepő, hogy elkezdtek a celeb előélete után kutatni. Többen azt állították, hogy Maca prostituáltként dolgozott korábban, erre pedig bizonyítékok is vannak. Telefonszámát és részletes személyleírását is megtalálták egy szexuális szolgáltatásokat kínáló honlapon.

A sztár tagadja, hogy korábban örömlányként dolgozott volna, ezenkívül nagyon elkeseredett, hogy letiltották Instagram-profilját. Rajongóit azonban megnyugtatta, amint engedélyezik neki, hogy aktív lehessen, visszatér az Instagramra.

Nincsenek megjegyzések