Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kitört a háború: Hajdú Péter beadta a válókeresetet, már Sarka Kata is tudja

A múlt év végén még úgy tűnt, bár a sztárpár szakított, válás mégsem lesz, az első válóperükre ugyanis el sem ment sem Sarka Kata, sem Hajdú Péter. Aztán most, az év első hetében megindult az adok-kapok a neten, sőt Hajdú Péter most beadta a válókeresetet mégis, a papírok már ott is vannak Sarka Katánál.
Mint ismert, Hajdú Péter és Sarka Kata el sem mentek a válóperük tárgyalására ősszel, sőt, Hajdú péter korábban azt is nyilatkozta, nem fontos számára a per újraindítása.

Aztán A Story Magazinban csütörtökön az jelent meg, hogy Hajdú állítólag igen közel került egy fiatal lányhoz. Később hajdú a Facebookon úgy reagált, hogy nincs ilyen kapcsolata és ha lenne is, bevallaná.

Sarka Kata szintén a Facebookon írta ki, hogy "Véget ért a házasságom" - miután a magazinban megjelent a hajdú Péterrel és állítólagos új barátnőjével kapcsolatos cikk.

A Ripostnak Sarka Kata ezután meglepő nyilatkozatot tett: "Valójában tényleg nem akartam ebbe belemenni, de éppen most olvasom újra azt a keresetlevelet, amit elektronikus úton kaptam meg két nappal ezelőtt."

Nincsenek megjegyzések